wat kost coinmerce

Wil jij een account aanmaken bij Coinmerce en ben je benieuwd welke kosten hier aan verbonden zijn? Of heb je al een account maar weet je niet precies hoe deze kosten in elkaar zitten? Welke vraag je hier ook over hebt, in dit artikel geef ik je een kort overzicht van alle kosten die verbonden zijn aan het gebruiken van Coinmerce!


Het openen van een account

Het openen van een account op Coinmerce is geheel gratis! Dit maakt het openen van een account bij Coinmerce erg toegankelijk.

Handelen op het platform

Aan het handelen op Coinmerce zijn kosten verbonden. Met handelen wordt bedoeld het kopen en verkopen van cryptocurrencies. De kosten die hier aan verbonden zijn die zijn variabel. Dit betekent dat er bij elke transactie geen vast bedrag aan transactiekosten wordt gerekend. Deze kosten worden door het algoritme van Coinmerce per transactie afzonderlijk berekend. Een aantal factoren die mee worden genomen in deze berekening zijn:

  • volatiliteit
  • volume
  • ordergrootte

Het opnemen van cryptocurrencies

Ook aan het opnemen van cryptocurrencies zijn kosten verbonden. Dit is echter een kleine vergoeding. Aan het opnemen van cryptocurrencies zijn kosten verbonden omdat het uitvoeren van transacties over de blockchain niet gratis is. Ook de kosten die hieraan verbonden zijn die zijn variabel. Dit is het geval omdat het versturen van de ene cryptocurrency goedkoper is dan de andere. De opnamekosten worden wel netjes vermeld voordat je de transactie voltooid. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de kosten die je maakt.

Het storten van geld

Het storten van geld is net zoals het openen van een account op Coinmerce geheel gratis! Dit maakt het beginnen met handelen op Coinmerce ook erg toegankelijk.

Waarom kost Coinmerce geld?

Een broker of exchange zoals Coinmerce moet uiteindelijk net zoals elk ander bedrijf geld verdienen. Enerzijds om de website veilig en werkend te houden, maar ook omdat ze winst willen maken. Dit doen ze door middel van deze kosten. Deze kosten kunnen per broker of exchange erg verschillen.

Broker / Exchange

Maximale transactiekosten in %

Coinmerce

0,9%

BTC Direct

1%

Bitcoin Meester

1%

Litebit

2%

In vergelijking met andere brokers is Coinmerce een van de goedkoopste waar je uit kan kiezen. Daarnaast is het platform gebruiksvriendelijk en heeft het een groot aanbod van verschillende crypto's. Wij raden daarom Coinmerce zeker aan als broker!

Ook interessant

Litebit alternatieven

Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Top 3 alternatieven voor deze crypto broker!

Heeft Bitvavo een app?

Heeft Bitvavo een app? Alle vragen rondom de Bitvavo App op een rij

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>