wat is coinmerce en hoe werkt het

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende crypto brokers. Ook in Nederland is het aanbod groot. Een van deze crypto brokers is Coinmerce. Maar wat is Coinmerce precies? En hoe werkt Coinmerce? In dit artikel vertellen we je er alles over. Lees snel verder!


Wat is Coinmerce?

Coinmerce is een Nederlandse crypto broker. Een crypto broker is een tussenschakel tussen de consument en een crypto exchange. Een crypto broker koopt namelijk cryptocurrencies op via een exchange en verkoopt deze via het eigen platform weer aan de consument. 

Coinmerce is in 2017 opgericht door de twee Nederlandse broers Luc en Nick Smits van Oyen. De broers hebben Coinmerce opgericht met als doel om crypto voor iedere Nederlander toegankelijk te maken. Met het platform richt Coinmerce zich daarom dan ook op bruikbaarheid en eenvoud om zijn gebruikers een veilige, leerzame, simpele en plezierige ervaring te bieden.

Coinmerce is een uitgebreid platform waarop meer dan 200 verschillende cryptocurrencies worden aangeboden. Denk hierbij aan het welbekende Bitcoin en Ethereum, maar ook aan minder bekende cryptocurrencies zoals Waves of Enjin Coin.

Hoe werkt Coinmerce?

Op het platform van Coinmerce kan je verschillende dingen doen:

Kopen en verkopen van cryptocurrencies

Het hoofddoel van een crypto broker is uiteindelijk dat de consument in staat wordt gesteld om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Uiteraard is dit dan ook mogelijk op het platform van Coinmerce. 

Op Coinmerce is het mogelijk om al binnen 5 minuten crypto in bezit te krijgen. Coinmerce biedt 6 verschillende betaalmethoden aan die jou in staat stellen om gemakkelijk Euro's op jouw account te storten. Vervolgens kan je met deze euro's ook gemakkelijk crypto kopen. 

Staking en earning

Staking is een methode die door een aantal crypto projecten gebruikt wordt om transacties op de blockchain te verifiƫren en het netwerk te beveiligen. Wanneer jij je crypto inzet voor staking dan ontvang jij als houder van deze coins beloningen voor je deelname hieraan.

Met Coinmerce Earn kan je je crypto aan het werk zetten. Hiermee kan je zelfs tot 15% rente ontvangen op je crypto! Dit kan natuurlijk erg aantrekkelijk zijn met de huidige rentestand van de banken. 

Coinmerce bots

Op Coinmerce kan je bots voor jou crypto laten verhandelen. Het gebruiken van bots is ideaal als je geen tijd, zin of kennis hebt om zelf te handelen in crypto. Deze Coinmerce bots gebruiken algoritmes die automatisch voor jou handelen. Deze algoritmes herkennen markttrends en marktsignalen en op basis van deze trends en signalen handelen ze. 

Coinmerce heeft drie trading bots op het platform. Deze drie bots zijn alle drie geĆÆntrigeerd met elk een unieke gebalanceerde rendement-risico handelsstrategieĆ«n.

Conclusie 

Coinmerce is een uitstekende crypto broker. Het platform is zeer veilig en is ook erg gebruiksvriendelijk. Coinmerce is een uitgebreid platform waarop je verschillende dingen kan doen, zoals het kopen en verkopen van cryptocurrencies, staking en earning en het gebruiken van trading bots. Daarnaast mogen wij bij Cryptodomein onze lezers een bonus aanbieden van ā‚¬10 bij het aanmaken van een nieuw account op Coinmerce. Genoeg redenen dus om een account aan te maken!

Ook interessant

Litebit alternatieven

Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Top 3 alternatieven voor deze crypto broker!

Heeft Bitvavo een app?

Heeft Bitvavo een app? Alle vragen rondom de Bitvavo App op een rij

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>