tamadoge koers verwachting

Na Dogecoin en Shiba Inu is het weer tijd voor een nieuw avontuur. Tamadoge is een zogeheten meme coin. Zoals wel vaker gebeurd bij vergelijkbare coins is dat deze in korte tijd zeer snel stijgen in populariteit. Vandaar dat we ons vandaag afvragen; Wat is de Tamadoge verwachting voor de toekomst? Hoe zal de koers verlopen? 

In dit artikel gaan we er dieper op in en doen we een voorzichtige voorspelling.


Tamadoge (TAMA) verwachting  2022:

Dit artikel gaat over de toekomstige koers verwachting van Tamadoge. Voor het kopen van TAMA hebben we een aparte pagina beschreven waarin we stap voor stap uitleggen waar je dit het best kunt doen.


Terug naar de verwachtingen rondom Tamadoge: Voor 2022 is de prijs voorspelling echter moeilijk in te schatten omdat deze op dit moment op te weinig exchanges wordt aangeboden.

Toch doen we een voorzichtige uitspraak aan de hand van analyses van databanken zoals DCP. DCP staat voor Digital Coin Price en is een website die op basis van algoritmes koers verwachtingen van cryptocurrency in kaart brengt. 

Laagste prijs

Gemiddelde prijs

Hoogste prijs

$0,015

$0.022

$0.033


Tamadoge (TAMA) overzicht

Naam Cryptocurrency

Tamadoge

Token 

TAMA

Market cap

$ 20.000.000

Total Supply

2,000,000,000

Waar Goedkoopste?


Wat is Tamadoge (TAMA)?

Tamadoge is een meme-coin die gebouwd is op het Ethereum netwerk. De ERC20 coin zal onderdeel uitmaken van de zogeheten tamadoge metaverse. Het project omschrijft zichzelfs als de 'play-to-earn dogecoin'. Het combineert coins, tokens en NFT's met een spelletje waarbij je jouw Tamadoge moet opvoeden door hem te voeden en te trainen. Naarmate je jouw Tamadoge traint wordt deze steeds sterker en kun je vechten tegen anderen. Je zou dit crypto project kunnen omschrijven als een kruising tussen Pokemon en Dogecoin.

Nadat de pre-sale is afgelopen zal de coin verhandeld en aangekocht kunnen worden op exchanges, waarvan LBank al is aangekondigd.


Wat doet de TAMA koers?

Je begrijpt nu iets beter wat Tamadoge inhoudt. Tijd om te kijken naar de huidige TAMA koers. Wat is de prijs van de TAMA koers vandaag? Omdat de coin zich nog in de pre-sale fase bevind is er geen koers. De prijs staat vast, totdat deze op handelsplaatsen zal worden aangeboden. Voor nu staat de prijs vast op $0,022 per TAMA.


Wat gaat Tamadoge de aankomende jaren doen?

Als je eraan denkt om in Tamadoge te investeren dan doe je er goed aan om je goed in te lezen. Kijk niet alleen naar de huidige situatie maar ook die op langere termijn. De meeste crypto handelaren doen dit niet en verliezen veel geld door te kijken naar de waan van de dag.

Wat de TAMA koers in 2023, 2024 of zelfs 2030 gaat doen is niet precies te voorspellen. Wel kunnen we een inschatting maken op basis van informatie uit het verleden. 

Meestal kijken we ook naar de prijs verwachting van experts en data analisten. Omdat TAMA op dit moment nog niet wordt aangeboden op crypto exchanges is hier nog geen data voor.  We zullen deze pagina direct updaten zodra deze informatie wel beschikbaar wordt.

Tamadoge (TAMA) verwachting 2023

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2023:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price

Tamadoge (TAMA) verwachting 2024

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2024:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price

Tamadoge (TAMA) verwachting 2025

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2025:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price

Tamadoge (TAMA) verwachting 2026

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2026:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price

Tamadoge (TAMA) verwachting 2027

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2027:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price

Tamadoge (TAMA) verwachting 2028

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2028:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price

Tamadoge (TAMA) verwachting 2029

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2029:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price

Tamadoge (TAMA) verwachting 2030

Hieronder een overzicht van de Tamadoge (TAMA) koers verwachting voor 2030:

 • Minimale prijs: n.n.b.
 • Gemiddelde prijs:
 • Maximale prijs:

*Bron: Digital Coin Price


Tamadoge Nieuws

Om te weten wat de prijs van Tamadoge gaat doen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van het allerlaatste Tamadoge nieuws. Wij hebben de timeline van de officiële twitterfeed op deze pagina gezet zodat je precies kan zien welk nieuws rond Tamadoge er deze week naar buiten is gebracht.


Tamadoge wel of niet kopen?

Dit is de vraag die je jezelf moet stellen. Cryptodomein geeft geen financieel advies dus wij zeggen niet of je Tamadoge wel of niet moet kopen. Hoewel je wellicht geen fan bent van meme-coins kan het toch de moeite waard zijn om hierin te investeren. De Dogecoin en Shiba Inu verwachtingen waren in het begin niet goed omdat de projecten geen toegevoegde waarde leverden. Toch zijn ze zo populair geworden bij de massa en hebben zij die vroeg instapten, gigantische winsten behaald. Een X10 is helemaal niet onmogelijk. Je zou kunnen zeggen dat Tamadoge veel meer toegevoegde waarde kan leveren omdat je er veel meer mee kan dan bij de andere 2 genoemde coins. In de tamaverse komen crypto's, NFT's en spelelementen allemaal bij elkaar.

Wanneer je besluit om in te stappen, doe dit dan bij een partij die betrouwbaar is en geen schandalige fee's rekent. Wij adviseren je om voor Bitvavo te kiezen.


Veelgestelde vragen

Waar kan ik Tamadoge kopen?

Op dit moment is Tamadoge nog niet te koop bij een exchange of broker. Wel is de munt verkrijgbaar in de pre-sale op de officiële website tamadoge.io.

Wat gaat Tamadoge doen in 2022?

De Tamadoge voorspelling voor dit jaar is €0,022 per TAMA. Dit is op basis dat de munt nog niet beschikbaar zal zijn op exchanges.

Ook interessant

crypto

5 cryptocurrencies met groeipotentie in 2023

crypto koers verwachting

Crypto koers verwachting 2022/2025

avalanche avax verwachting

Avalanche Verwachting: Wat gaat de AVAX crypto koers doen? [2022 – 2030]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>