Solana verwachting

Wat is de verwachting van Solana? Hoeveel wordt Solana waard in 2022? 2025? of 2030? In dit artikel gaan we je meer vertellen over de koersprognose van Solana.  

Zo blikken we vooruit op de Solana (SOL) verwachtingen voor de komende jaren, kijken we naar de huidige koers en geven we antwoord op de vraag of Solana een goede investering is of juist niet. 


Solana (SOL) verwachting  2022:

Om te bepalen wat de Solana (SOL)  koers gaat doen in 2022 hebben we verschillende grote websites geraadpleegd. Op basis hiervan hebben we gekeken naar de gemiddelde prijsvoorspellingen over deze website.

Hieronder is te zien wat de Solana (SOL)  prijsvoorspellingen zijn voor 2022 op basis van Digital Coin Price. 

Laagste prijs

Gemiddelde prijs

Hoogste prijs

$38.005

$45.295

$56.905


Solana (SOL) overzicht

Naam Cryptocurrency

Solana

Token 

Sol

Market cap

$ 11,770,154,930.0000

Total Supply

353,443,354.2509

Waar Goedkoopste?


Wat is Solana (SOL)?

Solana is een cryptocurrency die ontwikkeld is om het probleem over schaalbaarheid van decentrale netwerken wil oplossen. Het project is in 2020 gelanceerd door Anatoly Yakovenko, die in 2017 aan het project begon te werken. 

Solana wordt vaak gezien als een concurrent van Ethereum. Waar Ethereum vijftien transacties per seconde kan verwerken, kan Solana 65.000 transacties per seconde verwerken. Tevens zijn de transactiekosten van Solano erg laag. 

Omdat Solana 65.000 transacties per seconde kan verwerken wordt er echter wel ingeleverd op decentralisatie. Op het gebied van snelheid en gebruiksgemak is Solana echter wel de grote winnaar. 


Wat doet de Solana (SOL) Koers?

Ben jij benieuwd wat de huidige Solana koers (SOL) doet? Goed nieuws! In onderstaande tabel is namelijk een koersoverzicht te zien van de Solana koers. Zoals je kunt zien heeft Solana de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. 

Vanaf september liep de prijs van Solana aardig op en tijdens de bull markt in 2021 wist de koers te stijgen naar hoogtes die nog niet eerder bereikt waren.  Na deze bull markt zakte de koers terug.


Wat gaat Solana (SOL) de aankomende jaren doen?

Goed, hoe interessant is een investering in Solana nu eigenlijk voor de lange termijn? Heeft Solana grote plannen en wat gaat de SOL koers de aankomende jaren?

Helaas kunnen wij niet in de toekomst kijken waardoor het moeilijk is om hier een zinnig antwoord op te geven. De koers van Solana kan natuurlijk zakken of stijgen afhankelijk van verschillende criteria. 

Om toch een goede schatting te geven van de Solana koers hebben we gekeken naar het platform Digital Coin Price. Deze partij staat bekend om hun nauwkeurige prijsvoorspellingen. Per jaar is dus precies te zien wat de koersverwachting is volgens Digital Coin Price. 

Solana (SOL) verwachting 2023

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2023:

 • Minimale prijs: $41
 • Gemiddelde prijs: $44
 • Maximale prijs: $46

*Bron: Digital Coin Price

Solana (SOL) verwachting 2024

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2024:

 • Minimale prijs: $70
 • Gemiddelde prijs: $73
 • Maximale prijs: $79

*Bron: Digital Coin Price

Solana (SOL) verwachting 2025

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2025:

 • Minimale prijs: $127
 • Gemiddelde prijs: $134
 • Maximale prijs: $147

*Bron: Digital Coin Price

Solana (SOL) verwachting 2026

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2026:

 • Minimale prijs: $111
 • Gemiddelde prijs: $117
 • Maximale prijs: $124

*Bron: Digital Coin Price

Solana (SOL) verwachting 2027

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2027:

 • Minimale prijs: $157
 • Gemiddelde prijs: $165
 • Maximale prijs: $176

*Bron: Digital Coin Price

Solana (SOL) verwachting 2028

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2028:

 • Minimale prijs: $224
 • Gemiddelde prijs: $234
 • Maximale prijs: $239

*Bron: Digital Coin Price

Solana (SOL) verwachting 2029

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2029:

 • Minimale prijs: $325
 • Gemiddelde prijs: $332
 • Maximale prijs: $340

*Bron: Digital Coin Price

Solana (SOL) verwachting 2030

Hieronder een overzicht van de Solana (SOL) koers verwachting voor 2029:

 • Minimale prijs: $459
 • Gemiddelde prijs: $464
 • Maximale prijs: $472

*Bron: Digital Coin Price


Solana (SOL) nieuws 

Om te weten wat de prijs van Solana gaat doen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van het allerlaatste SOL nieuws. Wij hebben de timeline van de officiële Twitterfeed op deze pagina gezet zodat je precies kan zien welk nieuws rond Solana er deze week naar buiten is gebracht.


Solana (SOL) kopen of niet?

Goed, je weet inmiddels wat meer af van Solana als cryptoproject. Tijd om over te gaan naar de belangrijkste vraag van dit artikel: Solana kopen of niet?

Of jij Solana moet kopen is natuurlijk lastig te zeggen. Bovendien is het zo dat wij met Cryptodomein geen financieel advies geven. Ook kunnen wij niet in jouw portemonnee kijken en dus is het lastig te zeggen of een investering in Solana voor jou de juiste keuze is.

Als jij overweegt te investeren in Solana dan zouden we je de tip geven om jezelf goed in te lezen. Doe eerst zelf onderzoek naar het project. Is dit iets waar je toekomst in ziet voor de lange termijn? Is het een project waarvan je denkt dat het groot wordt? Is het team achter de coin betrouwbaar?

Heb jij na bovenstaande besloten Solana te kopen? Dan kun je dat direct doen via onderstaande grafiek. Als je nog geen klant bent bij Bitvavo profiteer je bovendien van een mooie welkomstbonus. Als je via deze link een account aanmaakt bij Bitvavo betaal je over de eerste 1000 euro crypto die je koopt geen handelskosten. 


Veelgestelde vragen

Wat gaat Solana (SOL) doen?

Wat de Solana koers gaat doen is lastig te voorspellen. Solana is een project met veel potentie, echter weet je natuurlijk nooit hoe dit uit kan pakken. Hoe snel of hard Solana stijgt zal afhangen van o.a. de koers en het nieuws rond de coin. 

Hoeveel gaat Solana waard worden?

Hoeveel Solana waard gaat worden is lastig te voorspellen. We weten dat dit een coin is met veel potentie echter weten we niet wat uiteindelijk de koers gaat doen en hoeveel Solana uiteindelijk waard gaat worden. 

Ook interessant

crypto

5 cryptocurrencies met groeipotentie in 2023

crypto koers verwachting

Crypto koers verwachting 2022/2025

avalanche avax verwachting

Avalanche Verwachting: Wat gaat de AVAX crypto koers doen? [2022 – 2030]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>