sats naar euro

SATS is de afkorting die gebruikt wordt om Satoshi's aan te duiden. Een satoshi staat gelijk aan 0.0000001 Bitcoin. Op deze pagina laten we je zien hoe je makkelijk van SATS naar EURO kan omrekenen.


1 Satoshi in Euro

Hieronder zie je hoeveel 1 satoshi waard is in Euro (€). Dit is de live Satoshi koers van dit moment. De koers wordt iedere 3 minuten geüpdate zodat je altijd de huidige waarde van 1 satoshi in Euro kunt bekijken.

Ben je van plan om te profiteren van de gigantische prijsstijging die Bitcoin heeft meegemaakt over de afgelopen jaren? Of juist een gokje wagen op andere interessante altcoins met potentie? Bitvavo is de goedkoopste en meest betrouwbare broker van dit moment en heeft een leuk cadeautje voor je klaarstaan!

SATS naar EURO

Wil je de waarde van meerdere SATS omrekenen? Vermenigvuldig dan huidige satoshi naar euro koers met het aantal dat jij wil uitrekenen. Dit kan gewoon vanaf een rekenmachine op je telefoon. Wij zijn bezig met een eigen Satoshi calculator om het omrekenen nog makkelijker te maken. Houdt onze website dan ook in de gaten!

Wat zijn Satoshi's?
Hoeveel Bitcoins zijn er?

Hoeveel is 1 Satoshi in euro?

Bekijk de actuele live koers op deze pagina om te zien hoeveel de huidige waarde in € is.
 

Hoeveel is duizend SATS in euro?

Vermenigvuldig de huidige prijs met 1000 om te zien hoeveel duizend Satoshi coins in euro is.

Ook interessant

Wat is het verschil tussen cryptocurrency coins en tokens?

Wat is een Central Bank Digital Currency (CBDC)?

Wat is een ICO? Een duidelijke uitleg!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>