• Home
  • /
  • Brokers
  • /
  • Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Top 3 alternatieven voor deze crypto broker!
Litebit alternatieven

Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Niet iedere (beginnende) handelaar bij LiteBit is volledig tevreden.

De handelskosten bij LiteBit zijn namelijk behoorlijk en handelaren zijn na een tijdje toch op zoek naar iets professioneler met meer mogelijkheden. Wat zijn geschikte alternatieven voor LiteBit? Dat ga ik in dit artikel voor je uitzoeken!


Alternatief 1: Bitvavo

Een goed alternatief voor LiteBit is Bitvavo. Via deze Nederlandse exchange kun je tegen lage kosten (0.25% per transactie) beleggen in meer dan 50 cryptocurrencies. Daarnaast is de exchange erg eenvoudig en worden je coins bewaard in zogenaamde Cold Wallets. Ook kunnen wat geavanceerde handelaren fijn uit de voeten met het geavanceerde dashboard van Bitvavo. Dit is de exchange die ik het meeste gebruik en hier heb ik dus ook de meest positieve ervaringen mee.

Alternatief 2: Binance

Een ander alternatief voor LiteBit is Binance. Dit is de grootste exchange ter wereld met daarnaast een stuk groter aanbod als LiteBit of Bitvavo. Daarnaast heeft deze exchange de laagste kosten (0.10% per transactie) en heb je nog veel meer geavanceerde mogelijkheden zoals futures trading, staking en mining. Zelf gebruik ik Binance ook zo nu en dan en hier heb ik fijne ervaringen mee.

Alternatief 3: BLOX

Een ander alternatief is BLOX. Deze mobiele app is Nederlands, maar heeft wel hogere kosten dan Binance en Bitvavo. BLOX is zeer eenvoudig, maar gebruik ik zelf minder. Voor geavanceerde beleggers is BLOX totaal niet geschikt en de kosten zijn naar mijn mening te hoog. Voor een belegger die op zoek is naar iets simpels kan het wel een goed alternatief zijn. Daarnaast heeft BLOX niet zo’n groot aanbod als bijvoorbeeld Binance.


Wat kies ik zelf?

Zoals ik al aangaf, gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar Bitvavo. Bitvavo heeft simpelweg de laagste kosten, cold wallets, de meeste mogelijkheden en je kunt makkelijk crypto kopen met iDeal. Wat mij betreft is dat dus het beste alternatief voor LiteBit.

Ook interessant

Heeft Bitvavo een app?

Heeft Bitvavo een app? Alle vragen rondom de Bitvavo App op een rij

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

hoe koop je crypto via coinmerce

Hoe koop je crypto via Coinmerce?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>