hoe koop je crypto via coinmerce

Coinmerce is een crypto platform dat behoort tot de meest betrouwbare brokers van Nederland. Het is dan ook zeker geen slecht idee om crypto aan te schaffen op Coinmerce. Maar hoe koop je crypto via Coinmerce? In dit artikel geven we je een stappenplan hoe jij crypto kan kopen via Coinmerce. Lees gauw verder!


Het kopen van crypto via Coinmerce is zeer eenvoudig. Het stappenplan bestaat uit vier simpele stappen:

Stap 1: Maak een account bij Coinmerce

Om crypto te kunnen kopen via Coinmerce zal je uiteraard een account op het platform moeten hebben. Heb je nog geen account? Je kan binnen 4 minuten een account aanmaken bij Coinmerce. Bij Cryptodomein mogen we onze lezers een bonus aanbieden van €10 bij het aanmaken van een nieuw account op Coinmerce. Je kan dan vervolgens gelijk aan de slag met het kopen van jouw crypto!

Stap 2: Stort geld op je account

Wanneer je je account hebt aangemaakt dan is het tijd om geld te storten op je account. Coinmerce biedt 6 verschillende betaalmethodes aan, waaronder iDeal, waarmee je gemakkelijk en snel geld op je account kan storten. 

Stap 3: Zoek de cryptocurrency die je wilt kopen

Als je eenmaal ingelogd bent, dan zie je in het bovenste menu "Coins" staan. Klik hierop. Wanneer je hier op klikt dan kom je op een pagina met alle cryptocurrencies die Coinmerce aanbiedt. Als je de cryptocurrency die je zoekt niet ziet staan, dan kan je de zoekfunctie gebruiken om ernaar te zoeken, waarna je op deze cryptocurrencies klikt. 

Stap 4: Kopen, kopen, kopen!

In het rechtervenster op de pagina van de cryptocurrency die je hebt aangeklikt kun je aangeven voor hoeveel euro jij deze cryptocurrency wil kopen. Hieronder staat vervolgens weergegeven hoeveel cryptocurrency je daarvoor krijgt. Heb je het juiste bedrag ingevoerd? Klik dan op "Koop".


Je kunt bij Coinmerce ook een "Stoplimiet order", uitvoeren. Coinmerce koopt dan automatisch de cryptocurrency die je wilt wanneer de prijs van deze cryptocurrency jouw ingevoerde waarde behaalt. Ook kun je een herhalende order uitvoeren.


Wil je de gewenste cryptocurrency met een andere cryptomunt kopen? Klik dan in het rechtervenster op "Swap" om aan te geven dat je deze cryptocurrency wil ontvangen. Op deze manier kan je de ene cryptocurrency inruilen voor de andere. 

Zoals je ziet hoeft het kopen van crypto niet moeilijk te zijn. Coinmerce heeft het zeer eenvoudig gemaakt om crypto in bezit te krijgen. Wanneer je dit stappenplan volgt dan zal je geen fouten maken bij het kopen van crypto via Coinmerce.

Bij Cryptodomein mogen we onze lezers een bonus aanbieden van €10 bij het aanmaken van een nieuw account op Coinmerce! Met deze bonus kan je jouw eerste cryptocurrency kopen. Vergeet niet het stappenplan te volgen!

Ook interessant

Litebit alternatieven

Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Top 3 alternatieven voor deze crypto broker!

Heeft Bitvavo een app?

Heeft Bitvavo een app? Alle vragen rondom de Bitvavo App op een rij

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>