• Home
  • /
  • Brokers
  • /
  • Heeft Bitvavo een app? Alle vragen rondom de Bitvavo App op een rij
Heeft Bitvavo een app?

Wanneer je gaat handelen in cryptocurrencies bij Bitvavo wil je dat natuurlijk ook gemakkelijk onderweg kunnen doen. Hiervoor is de Bitvavo app! In dit artikel deel ik je in het kort mijn ervaring. 


Heeft Bitvavo een app?

Bitvavo heeft een mobiele app die beschikbaar is in de App Store (Iphone) en de Google Play store (Android).  Op het moment van schrijven is de Bitvavo app de nummer 3 app op het gebied van financiën in de Google Play Store. Inmiddels is de app van Bitvavo al meer dan 10K+ gedownload en krijgt het een 3,2 sterren rating.

Lees hier meer over de beste crypto broker van dit moment!


Functionaliteiten van de app

Het dashboard van Bitvavo straalt zich uit door het minimalistische design en functionaliteit, maar is dat bij de app ook zo? Ja en nee, want de app van Bitvavo is erg overzichtelijk en duidelijk, maar heeft helaas niet de opties van het geavanceerde dashboard. Hierdoor kun je met de app van Bitvavo prima crypto kopen en verkopen, maar is dat wel alleen mogelijk met marktorders.

Het mooie aan het dashboard van Bitvavo is dat je een keuze kunt maken tussen het eenvoudige dashboard (marktorders, simpele grafieken) en het geavanceerde dashboard (markt- en limietorders, stop loss orders en complexere grafieken). Kortom kun je via het geavanceerde dashboard completere analyses doen, wat dus helaas met de app van Bitvavo niet mogelijk is.


Mijn ervaring met de app van Bitvavo

Zelf gebruik ik de app van Bitvavo regelmatig gezien het feit dat ik heel eenvoudig crypto kan bijkopen. Zelf ben ik erg te spreken over de mobiele app van Bitvavo omdat het betrouwbaar oogt, altijd goed werkt en erg eenvoudig is. Je kunt inloggen met je vingerafdruk of vijf-cijferige inlogcode wat ook erg praktisch is.

Wel denk ik dat het niet handig is om alleen met de app van Bitvavo te handelen. Je beschikt namelijk over te weinig analysemogelijkheden om goed te handelen in crypto, maar voor onderweg is het heel handig en werkt het erg goed. Voor mij is het dus zeker een nuttige toevoeging op Bitvavo.


Veelgestelde vragen

Is de Bitvavo app beschikbaar voor Android?
Ja, de app van Bitvavo is gewoon beschikbaar voor Android. Je kunt deze downloaden in de Google Play Store.

Is de Bitvavo app beschikbaar voor iPhone?
Ja, de app van Bitvavo is ook beschikbaar voor iPhone. Je kunt deze app gewoon downloaden in de app store.

Is de Bitvavo app down?
Het kan zijn dat er een storing is bij Bitvavo. Check hiervoor de twitter van Bitvavo, want in het verleden publiceerde ze hierop of er wel of geen storing was. Indien er geen storing is maar je wel problemen ervaart met de app kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Bitvavo.

Kan je je portfolio bijhouden in de Bitvavo app?
Kijken hoeveel je coins waard zijn en eventueel coins bijkopen/verkopen doe je ook gewoon eenvoudig in de app van Bitvavo. Je doet dit door de app op te starten > in te loggen > naar home te gaan en hier zie je een overzicht van je coins en tegoeden.

Ook interessant

Litebit alternatieven

Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Top 3 alternatieven voor deze crypto broker!

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

hoe koop je crypto via coinmerce

Hoe koop je crypto via Coinmerce?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>