• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld verdienen met Bitcoin zonder Bitcoin
Crypto affiliate marketing

Wist jij dat je geld kunt verdienen met Bitcoin en cryptovaluta zonder dat je daar ook maar één cryptomunt voor hoeft te bezitten. Dat klinkt mooi maar hoe kan dat dan, zul jij je afvragen? Affiliate marketing is de manier! Met zogenaamde affiliate marketing programma’s voor cryptocurrency, ben jij in staat om een (passief) inkomen te genereren. In dit artikel zal ik je er wegwijs in maken.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is kortgezegd, het tegen betaling promoten van andermans product. Dat wil zeggen dat ik een vergoeding krijg als ik iemand een product laat kopen via mijn affiliate url. Het is een vrij eenvoudige manier om een passief inkomen te generen aangezien je er weinig voor hoeft te doen. Je hoeft zelf niks te verkopen, niks te verzenden en geen enkele vorm van service te verlenen op het verkochte product.

Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een kanaal waar je crypto promoties op vermeld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een blog met artikelen en reviews over cryptovaluta, blockchain, en handelen in crypto (crypto trading). Een Youtube kanaal of een mailinglist.

Hoe werkt crypto affiliate marketing?

Eerder heb ik omschreven wat affiliate marketing is. Maar hoe werkt het nu eigenlijk, geld verdienen aan crypto zonder crypto te bezitten door middel van affiliate campagnes?

  • Meld je aan als affiliate partner bij een bedrijf, affiliate netwerk (zoals bijvoorbeeld Daisycon, Paypro.nl) of een exchange (Binance is de meest populaire, met goede vergoedingen).
  • Na aanmelden ontvang jij een unieke affiliate url waarmee inzichtelijk wordt of er een product via jouw url verkocht is.
  • Een affiliate link plaats je in een artikel of review op je blog, je Youtube kanaal of social media kanalen.
  • Zodra een bezoeker op jouw unieke link klikt en een product koopt, ontvang jij commissie over deze aankoop.
  • De verdiende commissie wordt bijgehouden in een online omgeving en maandelijks of wekelijks aan jou overgemaakt.

Crypto affiliate programma’s

Affiliate marketing bestond al maar sinds Bitcoin populairder is geworden zijn er steeds meer cryptobedrijven met succesvolle affiliate marketing programma’s die inspelen op deze digitale munt en andere cryptovaluta. Er zijn honderden crypto affiliate programma’s maar waar hoe vind je nu de beste. Hieronder vind je een overzicht van enkele betere crypto producten en diensten, waarmee je, na promotie affiliate inkomsten kunt genereren. De affiliate-vergoedingen verschillen heel erg per type product of dienst.

Beste Bitcoin affiliate programma’s

Wat zijn nu de Bitcoin affiliate programma’s? Dat is een lastige vraag. Er is zoveel aanbod. Ik ben zelf ook voortdurend op zoek naar goede partijen. Maar hieronder som ik er een aantal op waar ik aardig wat inkomsten mee genereer.

Crypto exchanges en crypto brokers promoten

De makkelijkste manier om affiliate inkomsten te gaan genereren is het aanmaken van een account bij een van de vele crypto exchanges en cryptocurrency brokers. Vervolgens hebben ze vrijwel allemaal een affiliate programma. Hieronder een overzicht van een aantal exchanges waarmee je een account zou kunnen aanmaken om er vervolgens affiliate inkomsten mee te verdienen.

Crypto producten promoten

Een voorbeeld van crypto producten waar je affiliate inkomsten mee kunt genereren zijn hardware wallets. Denk bijvoorbeeld aan de Ledger Nano en de Trezor Model One van Hardwarewalletonline.nl. “Hardware Wallet Online” werkt samen met Daisycon om hun crypto producten te promoten. De eerste stap is dus een account aanmaken bij Daisycon om hardware wallets te kunnen gaan promoten waar jij geld mee verdient.

Promotie van cryptocurrency cursussen

Wil je handelen in cryptovaluta dan is het handig als je eerst een cryptocursus doet. Hierdoor is het aanbod van dergelijke cursussen enorm en dus een hele mooie manier om affiliate inkomsten mee te genereren. Denk aan bijvoorbeeld deze Gratis Bitcoin Training of de Daytrading Masterclass.

Cryptotrading bots promoten

Crypto trading bots kunnen helpen om succesvol te traden in Bitcoin en cryptovaluta. met de promotie van crypto trading bots kun jij passieve inkomsten genereren. Een bedrijf waar ik zelf vaak gebruik van maak is 3commas. Je kunt hier een account aanmaken en beginnen met promoten. De commissie bedraagt 10% maar kan oplopen tot wel 25%.

Boeken over Cryptovaluta

Er zijn inmiddels heel wat boeken over crypto geschreven. Ook aan deze crypto boeken kun je geld verdienen. Via het partnerprogramma van bol.com kun je een affiliate account aanmaken om vervolgens boeken over cryptovaluta te promoten via je website, YouTube of social media kanalen.

Conclusie

Zoals je ziet is geld verdienen met crypto zonder cryptovaluta te bezitten mogelijk. Er zijn verschillende manieren waarvan ik er in dit artikel een aantal besproken heb. Er zijn echter nog veel meer crypto affiliate marketing programma’s. Ben je benieuwd of heb je vragen, neem gerust even contact met mij op!

Ook interessant

Wat is het verschil tussen cryptocurrency coins en tokens?

Wat is een Central Bank Digital Currency (CBDC)?

Wat is een ICO? Een duidelijke uitleg!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>