• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Floki Inu kopen met iDeal? Bekijk FLOKI
floki crypto kopen

Op deze pagina vertellen we je alles over Floki Inu kopen. Wat is het, waar kun je deze crypto kopen en is het wel of niet verstandig om in deze digitale meme coin te stappen?


Belangrijkste conclusies:

  • De coin is afkomstig van dezelfde makers achter Shiba Inu.
  • Voor Meme-coins als deze geldt vaak dat je er het best zo snel mogelijk bij kunt zijn.
  • Je kunt Floki Inu in Nederland alleen kopen bij Litebit.

Wat is Floki Inu?

Floki Inu is een coin die crypto toepassingen combineert met memes. FLOKI is bedacht en gecreëerd door dezelfde makers achter Shiba Inu. De community die betrokken is bij deze 'meme-coin' noemt zichzelf de Floki Vikings.

In de grafiek hieronder vind je de koers en de actuele prijs van Floki Inu.

Waar kun je het best Floki Inu kopen met iDeal?

Momenteel is er in Nederland slechts een platform waar je FLOKI kunt kopen met iDeal. Dit is Litebit. Litebit is een Nederlands crypto platform waar je dus gemakkelijk met iDeal kunt betalen. Houdt er rekening mee dat er in elke aankoop 2% transactie kosten zit verwerkt. Als je voor 1000 euro aan FLOKI koopt, betaal je 20 euro aan handelskosten aan Litebit.

Floki Inu is ook verkrijgbaar op Binance. Op Binance is het echter niet mogelijk om Floki Inu direct te kopen met iDeal. Je kunt deze wel kopen door deze te traden met een andere crypto. Beginners raden wij echter aan om voor Litebit te kiezen.

Komt Floki Inu ook op Bitvavo?

De meeste handelaren zitten op Bitvavo. Dit komt niet alleen omdat het de beste crypto broker is, het is ook nog eens veruit de meest goedkope. Helaas, op het moment van schrijven biedt Bitvavo deze digitale munt nog niet aan. Dit zal echter niet lang meer duren. Maak nu alvast je account aan op Bitvavo en ontvang tijdelijk € 1000 handelsbonus!


Waarom FLOKI crypto kopen?

Vaststellend dat dit absoluut geen financieel advies is, geven we je enkele redenen waarom je FLOKI moet kopen!

  • Populaire meme coin

Al sinds 2017 ben ik bezig met het verhandelen van cryptocurrency. Ik heb vaak meme coins voorbij zien komen waarbij ik bijna zeker wist dat het niks zou worden. Als iemand die zich heel erg bezig houdt met de daadwerkelijke toepassingen van crypto en blockchain was het voor mij onlogisch om een 'meme coin' zo hard te zien stijgen in waarde. Nadat ik de gigantische winsten op Dogecoin en Shiba Inu heb gemist, maak ik deze fout niet meer!

  • Zeer kleine market cap

De marketcap zegt wat over de waarde van alle Floki Inu coins bij elkaar. Deze is nog heel erg laag. Zeker wanneer je dit vergelijkt met vele andere altcoins met potentie.

  • Lage waarde

Hoewel de waarde van een individuele munt niks zegt over hoe veel meer waard kan worden, werkt dit in de praktijk toch zo. Er zijn namelijk duizenden mensen die speculeren dat munten met een kleine waarde ooit het €1 niveau zullen bereiken, zelfs als dat niet logisch is. Dit heeft in veel gevallen zeker invloed op de prijs. 

Ook interessant

Hoe oud bitcoin kopen

Hoe oud moet je zijn om Bitcoin te kopen?

halve bitcoin kopen

Halve bitcoin kopen; veilig en goedkoop

sats naar euro

SATS naar EURO omrekenen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>