• Home
  • /
  • Brokers
  • /
  • Floki Inu op Bitvavo? Dit moet je weten
bitvavo floki crypto

Bitvavo is de populairste crypto broker van Nederland en Floki Inu is momenteel de populairste meme-coin. Vandaar de veelgestelde vraag: Staat Floki op Bitvavo, en zo niet, wanneer wel? 

Wij geven je alle informatie die je moet weten, lees snel verder hieronder!Staat Floki Inu op Bitvavo?

De meeste handelaren zitten op Bitvavo. Dit komt niet alleen omdat het de beste crypto broker is, het is ook nog eens veruit de meest goedkope. Helaas, op het moment van schrijven biedt Bitvavo deze digitale munt nog niet aan. Dit zal echter niet lang meer duren. Maak nu alvast je account aan op Bitvavo en ontvang tijdelijk € 1000 handelsbonus!

Waar dan wel?

In Nederland is er maar een plek waar je deze coin kunt kopen en dat is Litebit.
Klik hier om direct naar het platform te gaan.

Mochten er nieuwe aanbieders bij komen zullen wij deze pagina zo spoedig mogelijk bijwerken. Op Cryptodomein doen we ons uiterste best om je van de meest actuele informatie rondom crypto's te voorzien.


Wanneer komt FLOKI op Bitvavo?

Wij kunnen dit nu nog niet met zekerheid zeggen. Bitvavo doet hier geen uitspraken over. Het enige wat je voor nu kunt doen is Floki Inu kopen op Litebit. Hoewel de transactiekosten hier weliswaar wat hoger zijn, weegt dit waarschijnlijk bij lange na niet op tegen de winsten die je mis kan lopen omdat je niet of te laat instapt.

Goed om te weten;
Bitvavo brengt regelmatig nieuwe coins uit. Samen met Coinmerce hebben ze het grootste aanbod van Nederland. Als je hier meer over wil weten kun je hier meer lezen in onze Bitvavo review


Ook interessant

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

hoe koop je crypto via coinmerce

Hoe koop je crypto via Coinmerce?

wat is coinmerce en hoe werkt het

Wat is Coinmerce en hoe werkt het?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>