Door: Sam

21/03/2023 15:24

Op 14 juni 2023 wordt voor de derde keer op rij de Dutch Blockchain Days georganiseerd. Inmiddels is dit evenement een vast begrip aan het worden in de wereld van blockchain, crypto en web3. Door de toenemende belangstelling is er dit jaar zelfs voor een grotere locatie gekozen, het Meervaart Theater in Amsterdam. Maak kennis met dit boeiende evenement of lees alles wat je wilt weten over het programma van dit jaar tijdens de Dutch Blockchain Days.


Welke sprekers komen er op de Dutch Blockchain Days?

Nog niet alle sprekers bekend, maar omdat het een internationaal evenement is, zullen er zowel nationale als internationale sprekers aanwezig zijn. Een aantal namen is al bevestigd en deze kunnen we hier al voor je noemen.

Joshua Daniel is de Lead binnen een aparte sectie van J.P Morgan dat onderzoek doet naar digitale valuta en blockchain. Een grote naam dus! Daarnaast is Bas Lemmens, EMEA Director van Chainalysis van de partij. Hij houdt zich bezig met het voorbereiden van de wereldeconomie op blockchains. Dit doet zijn bedrijf bijvoorbeeld in de vorm van het ondersteunen van banken en overheden bij het ontwikkelen van manieren om consumenten te beschermen bij de handel in cryptocurrency.

Een andere spreker die heeft toegezegd aanwezig te zijn, is Hunter Orell. Hij is mede-oprichter van WAGMI Ventures. Dit is een syndicaat van meer dan 10.000 strategische leidinggevenden dat wereldwijd opereert en zich concentreert op web3 investeringen. Ook Patrick Elyas, directeur voor onder andere de Europese en Aziatische markt, van Coinbase.com staat als spreker op de lijst. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van cryptocurrency.

Patrick Elyas van Coinbase zal een van de sprekers zijn op de Dutch Blockchain Days!

Wat kost een ticket voor de Dutch Blockchain Days?

Tot 1 april kun je profiteren van het early bird-tarief. Voor € 75,00 koop je een toegangsticket voor de Dutch Blockchain Days. Maak je geen gebruik van deze gereduceerde prijs, dan betaal je € 149,00. 

Hoewel de naam Dutch Blockchain Days anders doet vermoeden, duurt het evenement een dag. Er is dan ook sprake van een vol programma. Met deze tickets heb je toegang tot het volledige dagprogramma. Dit is dus inclusief de toegang en je kunt alle sessies bijwonen. Daarnaast neem je deel aan de lunch en staan er tussendoor versnaperingen tot je beschikking. 

Je hebt toegang tot de expositie en ook de netwerkborrel is in het tarief inbegrepen!


Waarom jij erbij moet zijn!

Ben je beginnend enthousiasteling en zet je je eerste stappen in de wereld van blockchains en het aan- en verkopen van cryptocurrency? Dan is de Dutch Blockchain Days dé gelegenheid om uitgebreide informatie hierover te krijgen. Je luistert naar de uitleg en de ervaringen van experts en doet hierbij veel kennis op over de mogelijkheden en werkwijzen. Desgewenst kun je hierover vragen stellen. Deze kennis doe je niet alleen op tijdens de sessies met de aanwezige speakers. Er worden bovendien workshop georganiseerd voor het opdoen van interactieve ervaringen.

Voor bedrijven en blockchain experts is het een goed moment om met vakgenoten bij te praten en ideeën en gedachten uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelen. Het evenement is daarnaast ook zeer geschikt om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. Zo kun je je eigen activiteiten op dit gebied uitbreiden en je verder ontwikkelen op het gebied van blockchains, cryptocurrency en web3.

>