De Ripple is een cryptomunt die is ontworpen om voor banken en payment providers een veilig en snel alternatief te kunnen bieden op het gebied van betalingsverkeer waarbij veiligheid en snelheid de belangrijkste elementen zijn. Waarom Ripple kopen interessant kan zijn? Verschillende grote banken zoals Santander, Axis Bank, Yes Bank, Westpac, Union Credit, NBAD en UBS hebben Ripple geaccepteerd en goedgekeurd. Daarom ziet de toekomst van Ripple er rooskleurig uit!

Koersverloop van Ripple (XRP)

Hieronder een XRP grafiek die de Ripple koers laat zien. Standaard staat hij op een week maar je kunt ook de volledige (All time) XRP koers zien. Zoals je wellicht ziet is de Ripple ATH (All time high, of wel de hoogst genoteerde koers) 3,29 dollar. Op het moment van schrijven staat de Ripple koers op 0,28 dollar. Ripple kopen zou dus zeer interessant kunnen zijn…

Waar kun je Ripple kopen?

Ook Ripple kopen met iDeal of Bancontact kan bij diverse crypto makelaars of brokers. Hieronder volgt een overzicht van diverse brokers waar je veilig en betrouwbaar Ripple kunt kopen.

Brokers waar je XRP kunt kopen

[broker_exchange_selection]

>