Bitcoin kopen

Bitcoin is nog altijd populair en steeds meer mensen besluiten om te investeren of handelen in dit ‘digitale goud’. Nu is het alleen wel zo dat er het één en ander komt kijken bij Bitcoin kopen. Ben jij nog niet zo bekend met Bitcoin? Ik maak je er graag bekend mee! In dit artikel vertel ik je alles over Bitcoin kopen en bijvoorbeeld Bitcoin kopen met iDeal!

Waar kan ik Bitcoin online kopen?

Bitcoin kopen met IDeal

Bitcoin kopen met IDeal is een van de meest toegankelijke manieren om zelf cryptocurrency aan te kopen. Het grote voordeel van Ideal is natuurlijk dat er geen transactiekosten in rekening worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat je Bitcoin kunt kopen zonder dat je hiervoor een hoop geld hoeft te betalen. Je koopt de Bitcoins bij een zogeheten broker. Een broker is niets anders dan een partij die cryptovaluta aanbiedt. Let er altijd even goed op dat je alleen zaken doet met een betrouwbare partij. Je wilt namelijk wel zeker weten dat alles rondom de Bitcoins kopen goed zal verlopen. Het beste is om even online te kijken naar de reviews van de betreffende broker, zo weet je wat je te wachten staat.

Belangrijk om te weten voor het kopen

Voordat je Bitcoin wilt kopen is het van belang dat je wel weet dat er risico’s aan verbonden zitten. Het is namelijk nog altijd zo dat Bitcoin is aan te merken als zeer volatiel. Dit houdt in dat de prijs van de koers aanzienlijk kan gaan schommelen. Het beste is om in te kopen op een moment dat de koers wat lager staat. Zo krijg je meer Bitcoin voor je oorspronkelijke investering. Zoals ze in de crypto community ook wel zeggen: “Buy low and sell high”!

Author

Bas Martens

Auteur

Webdesigner & WordPress Specialist / Entrepreneur / Crypto Daytrader & Blockchain Enthusiast / Blogger @ Cryptodomein.nl
Artikelen van Bas Martens

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties... Ben jij de eerste?

Reageren