Bitcoin kopen

Bitcoin is nog altijd populair en steeds meer mensen besluiten om erin te investeren of handelen. Nu is het alleen wel zo dat er het één en ander komt kijken bij Bitcoin kopen. Ben jij nog niet zo bekend met Bitcoin? Ik maak je er graag bekend mee! In dit artikel vertel ik je alles over Bitcoin aanschaffen en bijvoorbeeld Bitcoin verkrijgen middels iDeal!

Koersverloop Bitcoin (BTC)?

De Bitcoin Koers is redelijk volatiel. Dit betekend dat de koers op dagelijkse basis nogal schommelt en heen en weer schiet. Bitcoin kan een hele interessante munt zijn om in te daytraden. Zoals je wellicht weet heeft de Bitcoin koers op 17 december 2017 zijn All Time High (ATH) bereikt. Op het moment van schrijven is dit inmiddels al weer bijna 3 jaar geleden.

Verwachtingen van Bitcoin

De verwachtingen voor de toekomst zijn hoog gespannen en er zijn analisten die een BTC koers van 50.000 dollar en hoger verwachten. Bitcoin kopen kan dus nog een hele goede investering zijn. Daarom heb ik hieronder het koersverloop van Bitcoin geplaatst, om je een idee te geven wat de koers van Bitcoin zoal gedaan heeft de afgelopen jaren.

Op de website van Coinmarketcap vind je nog veel meer informatie over Bitcoin, zoals bijvoorbeeld het aantal Bitcoins dat in omloop is, het totaal aantal Bitcoins, de All Time High ($20,089.00) en de All Time Low ($65.53).

Waar kan ik Bitcoin online kopen?

Bitcoin kopen kan bij onderstaande brokers en exchanges.

Litebit

Bitcoin en 50+ andere cryptovaluta tegen scherpe prijzen. Account aanmaken, crypto kopen en beheren.

Binance

Crypto binnen enkele minuten kopen en verkopen, word lid van 's werelds grootste cryptobeurs.

Bitcoinmeester

Veilig en snel Crypto kopen en verkopen bij Bitcoinmeester. Ondersteuning iDeal & Bancontact

BTCDirect

Cryptovaluta kopen al vanaf 30 EURO, snel en simpel met iDEAL. Goede support via Whatsapp en Telefoon.

Bitvavo

Registreer via deze link en je hoeft in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten te betalen.

Bitcoin kopen met IDeal

Bitcoin kopen met IDeal is een van de meest toegankelijke manieren om zelf in bezit te komen van Bitcoin. Het grote voordeel van Ideal is natuurlijk dat er geen transactiekosten in rekening worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat je Bitcoin kunt kopen zonder dat je hiervoor een hoop geld hoeft te betalen.

Je koopt de Bitcoins bij een zogeheten broker of tegenwoordig ook steeds vaker direct op de Exchange. Een broker is niets anders dan een partij die cryptovaluta aanbiedt. Let er altijd even goed op dat je alleen zaken doet met een betrouwbare bedrijven. Je wilt namelijk wel zeker weten dat alles rondom de Bitcoins kopen goed zal verlopen. De reviews van een broker kunnen een goede indicatie zijn om wel of niet te kopen via een bepaalde Crypto broker.

Wanneer Bitcoin kopen?

Voordat je Bitcoin wilt kopen is het van belang dat je wel weet dat er risico’s aan verbonden zitten. Het is namelijk nog altijd zo dat Bitcoin is aan te merken als zeer volatiel. Dit houdt in dat de prijs van de koers aanzienlijk kan gaan schommelen. Het beste is om in te kopen op een moment dat de koers wat lager staat. Zo krijg je meer Bitcoin voor je oorspronkelijke investering. Zoals ze in de crypto community ook wel zeggen: “Koop laag en verkoop hoog”!

Author

Bas Martens

Auteur

Webdesigner & WordPress Specialist / Entrepreneur / Crypto Daytrader & Blockchain Enthusiast / Blogger @ Cryptodomein.nl
Artikelen van Bas Martens

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties... Ben jij de eerste?

Reageren