• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Coinmerce sponsort Padelduo Michaëlla Krajicek en Steffie Weterings
coinmerce sponsort padel krajicek

Cryptobroker Coinmerce zal de officiële sponsor zijn van het Nederlandse padelduo Steffie Weterings en Michaëlla Krajicek. Het crypto handelsplatform zal een jaar lang te zien zijn op de tenues die de speelsters dragen en op verschillende manieren rondom de wedstrijd zichtbaar zijn in binnen- en buitenland.


Nieuwe Start voor Krajicek

Na een lange carrière met ups en downs is het voor voormalig tennisster Michaëlle Krajicek tijd om een nieuwe start te maken. Samen met padelspeelster Steffie Weterings willen ze de top bereiken in deze steeds populairder wordende sport. Het duo behoort absoluut tot de wereldwijde top en ze wisten zich dan ook te kwalificeren voor het aankomende Padel Wereldkampioenschap. Het WK vindt plaats van 31 oktober tot 5 november in Dubai.  

Sponsor Nederlandse Padelduo

De stap om het Nederlandse team te ondersteunen is een logische. Padel is een sport die hart toeneemt in populariteit. Daarnaast zijn het voornamelijk jong volwassenen die worden aangetrokken om deze opkomende sport te spelen. Een groep die voor crypto aanbieder Coinmerce erg belangrijk is. 

Naast ons eigen topduo is Coinmerce ook sponsor van PadelPark 21 in Hoofddorp. Dit is een van de grootste Padel-complexen van Nederland. 

Over Coinmerce

Coinmerce was een van de eerste crypto platformen in ons land, en een van de beste in de markt. Wil je meer weten over deze aanbieder van cryptocurrencies? Bekijk dan deze coinmerce review.

Ook interessant

bitcoin

Bitcoin en zijn plek in jouw beleggingsportfolio in 2024

crypto broker

TradeEU.com: Een Betrouwbare Keuze voor CFD Crypto Handel

coinmerce

Stappen voor beginners om veilig te starten met cryptocurrency: vier tips!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>