• Home
  • /
  • Brokers
  • /
  • Coinmerce cadeaubon: wat is het en hoe werkt het?
coinmerce cadeaubon

Een crypto cadeaubon is een nieuw concept in de wereld van cryptocurrencies. Coinmerce heeft haar eigen cadeaubon gelanceerd en is hiermee de eerste Nederlandse broker die dit heeft gedaan. Een crypto cadeaubon kan het ideale cadeau zijn voor elke cryptoliefhebber, maar hoe gaat het precies in zijn werk? In dit artikel leg ik het je uit!


Crypto cadeau geven

Door middel van een crypto cadeaubon kan je crypto cadeau geven aan de mensen om je heen. Een crypto cadeaubon van Coinmerce is ook een leuke manier om iemand te introduceren aan cryptocurrencies.

Zodra de ontvanger van de cadeaubon de kaart verzilverd wordt het geld volledig bijgeschreven op het Coinmerce-account van de ontvanger. Van dit geld kan de ontvanger crypto kopen op het platform van Coinmerce. Deze persoon is vrij om elke cryptocurrency die het platform aanbiedt hiermee te kopen. Maar hoe kom je in het bezit van een Coinmerce cadeaubon?

Stappenplan - Crypto cadeaubon kopen

Stap 1: Ga naar de winkel van coinmerce

Op dit moment is de cadeaubon enkel te krijgen door deze in de winkel van Coinmerce te kopen. De winkel van Coinmerce is te vinden in Stadshart, Amstelveen.

Stap 2: Kies het bedrag dat je graag wil weggeven

Kies het bedrag dat je graag zou willen geven. Dit moet een bedrag zijn tussen de €25 en €1000. Wanneer je afrekent zal het bedrag worden bijgeschreven op de cadeaubon.

Stap 3: Geef het cadeau!

Je bent nu klaar om het cadeau te geven! Schrijf er eventueel een leuke boodschap bij of pak het in, zo maak je de verassing nog leuker. De ontvanger van de cadeaubon hoeft nu alleen nog de cadeaubon te verzilveren en kan vervolgens elke cryptocurrency kopen die hij of zij wilt.

Hoe verzilver je de Coinmerce crypto cadeaubon?

De cadeaubon kan verzilverd worden in het Coinmerce-account van de ontvanger. Om dit te doen moet de ontvanger dus inloggen in zijn of haar Coinmerce-account of zichzelf registreren op het platform. Dit kan gemakkelijk via de Coinmerce app of website. De ontvanger vult de pincode op de achterkant van de cadeaubon in. Het geld zal gelijk worden bijgeschreven op het account. Het saldo van de giftcard is vrij te op het platform van Coinmerce om diverse cryptocurrencies te kopen.

Ook interessant

Litebit alternatieven

Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Top 3 alternatieven voor deze crypto broker!

Heeft Bitvavo een app?

Heeft Bitvavo een app? Alle vragen rondom de Bitvavo App op een rij

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>