• Home
  • /
  • Brokers
  • /
  • Coinmerce bots: wat is het en hoe werkt het?
coinmerce bots

Coinmerce heeft het gebruik van bots op hun platform geïntroduceerd: maar wat zijn nou eigenlijk bots en wat kan je ermee? In dit artikel vertel ik je meer over wat deze bots nou precies zijn en hoe jij ze kan gebruiken om te handelen in crypto.


Wat zijn bots?

Heb jij geen tijd, zin of kennis om zelf te handelen in crypto? Dan is het gebruiken van bots ideaal voor jou! Bots gebruiken algoritmes die automatisch voor jou handelen. Deze algoritmes herkennen markttrends en marktsignalen en op basis van deze trends en signalen handelen ze. Omdat crypto bots niet slapen zoals wij gaan ze zelfs door met handelen wanneer jij slaapt.

Wat voor bots biedt Coinmerce aan?

Coinmerce heeft drie bots ter beschikking gesteld op het platform. Deze drie bots zijn alle drie geïntrigeerd met elk een unieke gebalanceerde rendement-risico handelsstrategieën: defensief, neutraal en agressief. Wanneer je kiest voor een agressieve handelsstrategie dan is de kans op een hoger rendement vele male hoger dan bij een defensieve handelsstrategie. Het risico ligt echter ook een stuk hoger. Een neutrale handelsstrategie is geschikt voor de personen die geen keuze kunnen maken tussen defensief en agressief.

De drie bots handelen voornamelijk de meest populaire cryptocurrencies in de top 20 of zelfs top 50. De agressieve bot handelt ook in populaire DEFI coins buiten die top 50.

Zelf aan de gang gaan met de Coinmerce crypto bots? Via deze link ontvang je 10 euro gratis om mee te testen!

Wat is het risico van deze bots?

De coinmerce bots zijn voordat deze geïntroduceerd werden op het platform uitvoerig getest. Tijdens deze tests hebben de bots positieve resultaten laten zien. Het gebruiken van bots is echter net zoals zelf handelen in crypto niet zonder risico. Zoals eerder besproken kan je voor een defensieve handelsstrategie kiezen als je minder risico wilt nemen, maar het kiezen voor deze strategie maakt het gebruik van deze bot niet geheel risicoloos. Je kan de bot altijd op elk moment stop zetten.

Meld je aan bij Coinmerce en ontvang gratis €10 tegoed!

Wat kan het gebruiken van een bot mij opleveren?

Zoals eerder besproken hebben de bots tijdens uitvoerige tests positieve resultaten laten zien. Dit toont aan dat de bots betrouwbaar zijn. Alhoewel de bots betrouwbaar zijn is het gebruiken hiervan jammer genoeg geen garantie voor winst. Het gebruiken van bots om te handelen kan dus winstgevend zijn, maar brengt net zoals elke investering risico’s met zich mee. Handel daarom bij het gebruiken van bots alleen met geld wat je bereid bent om te verliezen en kies de juiste handelsstrategie die het meest geschikt is voor jou.

Is het gebruiken van een bot veilig?

Het gebruiken van een bot op Coinmerce is zeker veilig. De bots hebben geen toegang tot je account, enkel tot de API-sleutels die het gebruikt om te handelen. Je bent ook altijd in controle over je eigen fondsen, dus mocht je willen stoppen met de bot dan kan dit op elk moment.

Wil je meer weten over Coinmerce bots? Bekijk dan de video hieronder voor een verdere uitleg!

Ook interessant

Litebit alternatieven

Wat zijn de beste Litebit alternatieven? Top 3 alternatieven voor deze crypto broker!

Heeft Bitvavo een app?

Heeft Bitvavo een app? Alle vragen rondom de Bitvavo App op een rij

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>