Chainlink verwachting

Wat gaat de koers van Chainlink doen in 2022? En in 2025? De Chainlink verwachtingen worden op menig forum op Facebookgroep uitgebreid besproken, maar hoe rooskleurig is de toekomst van Chainlink nu eigenlijk?

In dit artikel gaan we kijken naar de potentie en toekomst van Chainlink. We hebben verschillende experts en grote platformen geanalyseerd en op basis hiervan een ultieme prijsvoorspelling voor Chainlink gemaakt. Benieuwd naar de Chainlink koers de komende jaren? Lees dan gauw verder!


Chainlink (LINK) verwachting  2022:

Om te bepalen wat de Chainlink (LINK) koers gaat doen in 2022 hebben we verschillende grote websites geraadpleegd. Op basis hiervan hebben we gekeken naar de gemiddelde prijsvoorspellingen over deze website.

Hieronder is te zien wat de Chainlink (LINK) prijsvoorspellingen zijn voor 2022 op basis van Digital Coin Price. 

Laagste prijs

Gemiddelde prijs

Hoogste prijs

$6.749

$8.618

$10.005


Chainlink (LINK) overzicht

Naam Cryptocurrency

Chainlink

Token 

LINK

Market cap

$ 3,670,226,958.0000

Total Supply

467,099,986.5306

Waar Goedkoopste?


Wat is Chainlink (LINK)?

Chainlink functioneert als een tussenschakel voor blockchain platformen en smart contracts. Chainlink zorgt ervoor dat data die niet op een blockchain te vinden is opgehaald kan worden en gebruikt kan worden binnen smart contracts.

Smart contracts zijn bekend van het Ethereum netwerk. Een nadeel van smart contracts is dat niet mogelijk is om externe data erin te verwerken. Dit probleem heeft Chainlink opgelost door zogeheten ‘Oracles’. Oracles zorgen ervoor dat er connectie gelegd kan worden met externe data buiten de blockchain.

De cryptocurrency van Chainlink heet LINK. LINK wordt gebruikt om eigenaren van data te betalen voor het leveren van deze data.


Wat doet de Chainlink Koers?

Op zoek naar de huidige Chainlink koers? Goed nieuws! Via onderstaande tabel zie je direct de Chainlink koers van de afgelopen jaren tot en met de dag van vandaag. Hierin is te zien dat Chainlink in mei 2021 een all time high wist te bereiken. 

Tijdens de bull markt van 2021 zagen we een uplift in alle cryptocurrencies dus dat is verder niet heel bijzonder. Na deze bull markt daalde de koers weer tot een lager punt. 

Mocht je Chainlink willen kopen dan kan dat via onderstaande knop. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de crypto exchange Bitvavo. Dit is onze favoriete crypto broker omdat de handelskosten nergens anders zo laag zijn. 


Wat gaat Chainlink (LINK) de aankomende jaren doen?

Goed, nu je weet hoe de huidige koers van Chainlink is gaan we door naar het volgende onderdeel: Wat gaat de Chainlink koers doen de aankomende jaren? Wat de Chainlink koers in 2022, 2024 of 2025 gaat doen is natuurlijk lastig te bepalen. 

Wel weten we dat de Chainlink altcoin ontzettend populair is omdat het project daadwerkelijk wat oplost. Het doel van Chainlink is namelijk om de supply-chain van producten transparanter te maken. Hier is momenteel ontzettend veel vraag naar en het zou zomaar kunnen dat Chainlink hierdoor een goede oplossing voor biedt. 

Om een voorspelling te geven over de Cardano koersvoorspelling voor de aankomende jaren zijn we op zoek gegaan naar data. Hierbij hebben we gekeken naar de voorspellingen van vooraanstaande cryptoplatformen en experts. De onderstaande verwachtingen zijn op basis van Digital Coin Price. 

Chainlink (LINK) verwachting 2023

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2023:

 • Minimale prijs: $9.72
 • Gemiddelde prijs: $10.24
 • Maximale prijs: $10.92

*Bron: Digital Coin Price

Chainlink (LINK) verwachting 2024

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2024:

 • Minimale prijs: $23.18
 • Gemiddelde prijs: $24.77
 • Maximale prijs: $26.74

*Bron: Digital Coin Price

Chainlink (LINK) verwachting 2025

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2025:

 • Minimale prijs: $30.31
 • Gemiddelde prijs: $32.17
 • Maximale prijs: $34.51

*Bron: Digital Coin Price

Chainlink (LINK) verwachting 2026

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2026:

 • Minimale prijs: $26.42
 • Gemiddelde prijs: $28.03
 • Maximale prijs: $29.23

*Bron: Digital Coin Price

Chainlink (LINK) verwachting 2027

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2027:

 • Minimale prijs: $37.51
 • Gemiddelde prijs: $39.31
 • Maximale prijs: $41.30

*Bron: Digital Coin Price

Chainlink (LINK) verwachting 2028

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2028:

 • Minimale prijs: $53.34
 • Gemiddelde prijs: $54.65
 • Maximale prijs: $55.95

*Bron: Digital Coin Price

Chainlink (LINK) verwachting 2029

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2029:

 • Minimale prijs: $77.11
 • Gemiddelde prijs: $78.38
 • Maximale prijs: $80.09

*Bron: Digital Coin Price

Chainlink (LINK) verwachting 2030

Hieronder een overzicht van de Chainlink (LINK) koers verwachting voor 2030:

 • Minimale prijs: $108.84
 • Gemiddelde prijs: $111.19
 • Maximale prijs: $112.65

*Bron: Digital Coin Price


Chainlink (LINK) nieuws 

Om te weten wat de prijs van Chainlink gaat doen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van het allerlaatste LINK nieuws. Wij hebben de timeline van de officiële Twitterfeed op deze pagina gezet zodat je precies kan zien welk nieuws rond Chainlink er deze week naar buiten is gebracht.


Chainlink kopen of niet?

Inmiddels zijn we aangekomen bij het leukste gedeelte van dit artikel. In onderstaande sectie gaan we in op de vragen: moet ik Chainlink kopen of niet? Is het een goed moment om Chainlink te kopen of juist niet?

Wij vinden Chainlink zeker een interessant project. Dit komt voornamelijk door het feit dat ze een toepassing hebben uitgevonden waarvan we denken dat er in de toekomst veel vraag naar zal zijn.

Of jij Chainlink wel of niet moet kopen kunnen wij echter niet beslissen. Bij Cryptodomein geven we geen financieel advies en om deze reden kunnen we dus niet zeggen of jij Chainlink wel of niet moet kopen.

Als jij overweegt Chainlink te kopen dan raden we je aan om goed je eigen onderzoek te doen. Beleg bovendien alleen met geld dat je kunt missen. Cryptomunten kunnen zeer volatiel zijn waardoor je binnen een mum van tijd een flink geldbedrag kwijt kan raken.

Heb jij na bovenstaande besloten Chainlink te kopen? Dan kun je dat direct doen via onderstaande grafiek. Als je nog geen klant bent bij Bitvavo profiteer je bovendien van een mooie welkomstbonus. Als je via deze link een account aanmaakt bij Bitvavo betaal je over de eerste 1000 euro crypto die je koopt geen handelskosten. 

Kom je er niet uit? Volg dan het chainlink kopen stappenplan!


Veelgestelde vragen

Heeft Chainlink toekomst?

Wij geloven zeker in een toekomst voor Chainlink. De belangrijkste reden hiervan is dat Chainlink een mooi concept heeft ontwikkeld voor het verbeteren van de supplychain. Wij denken dat hier de aankomende jaren veel vraag naar zal zijn en dat Chainlink hier met hun project zeker van zouden kunnen profiteren.

Is Chainlink betrouwbaar?

Chainlink is een project dat in 2019 gelanceerd werd. Sindsdien hebben we een mooie stijging in de koers gezien. Vandaag de dag is Chainlink nog steeds actief en bovendien delen ze veel van hun updates. Hiermee is Chainlink dus zeker betrouwbaar. 

Ook interessant

crypto

5 cryptocurrencies met groeipotentie in 2023

crypto koers verwachting

Crypto koers verwachting 2022/2025

avalanche avax verwachting

Avalanche Verwachting: Wat gaat de AVAX crypto koers doen? [2022 – 2030]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>