• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Drie boeken over Cryptovaluta & Blockchain die je moet lezen!
Boeken over Cryptovaluta en Blockchain

Elke dag  verschijnen er nieuwe boeken over Cryptovaluta en Blockchain. En dat is maar goed ook! Cryptovaluta en blockchain zijn voor sommige mensen nog steeds moeilijk te begrijpen. Ik heb zelf al redelijk wat boeken verslonden over dit fascinerende onderwerp. Echter heb ik de zoektocht naar de beste boeken over Crypto erg lastig gevonden.

Noodzakelijkerwijs ben ik vrij snel overgestapt naar Engelstalige boeken, simpelweg om het feit dat het aanbod van Nederlandse boeken over cryptocurrency tekort schoot. Inmiddels is er veel veranderd. Hieronder heb ik een drietal Nederlandse boeken over Blockchain en Cryptovaluta geplaatst die je als beginner zeker moet lezen.

De meest gestelde vragen over de Bitcoin

Alles wat je moet weten over de Bitcoin vind je in dit boek. Hoe is de Bitcoin ontstaan? Hoe kunt je Bitcoins veilig bewaren? Hoe en waar kun je handelen in deze digitale munt? Wat zijn interessante alternatieven voor Bitcoin? Welke methoden zijn er om geld te verdienen…

Dit boek direct bestellen!

Het tijdperk van Cryptovaluta

In dit boek wordt beschreven wat Cryptovaluta voor de wereld kan betekenen. Zonder diep in te gaan op de techniek kan men toch begrijpen waar het voor ingezet wordt. Ben je nieuw in Cryptovaluta dan is dit boek zeker een aanrader!

Dit boek direct bestellen!

Bitcoins beter begrijpen

Peter de Ruiter vertelt zonder teveel technisch taalgebruik, zo globaal mogelijk, wat Bitcoin voor ons gaat betekenen. Wil je lezen over praktische toepassingen van Bitcoin? Bestel dan direct dit uiterst interessante en leuke boek!

Dit boek direct bestellen!

Meer boeken over Crypto?

Heb jij nog tips voor interessant leesvoer? Vermeld je favoriete Nederlandse boeken over Cryptovaluta en Blockchain hieronder in de comments. Vermeld er tevens bij waarom je juist dit boek aanbeveelt. Heb je vragen? Dan mag je deze uiteraard ook hieronder stellen of contact met me opnemen.

Ook interessant

pensioen opbouwen

Drie manieren om pensioen op te bouwen 

crypto bullrun 2024

De Crypto Bullrun van 2024: Een Nieuwe Golf van Kansen

cryptomunten spannend

Wat is er zo spannend aan het handelen in cryptomunten?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>