• Home
 • /
 • Brokers
 • /
 • Bitvavo Review: De Beste Crypto Exchange van Nederland? Onze ervaringen!
Bitvavo review

Bitvavo Review in het kort

Bitvavo logo

Bitvavo is voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren een goede crypto exchange. Met handelskosten van maximaal 0.25% per transactie is dit bovendien veruit de goedkoopste exchange in Nederland. Daarnaast heeft Bitvavo een ruim aanbod (meer dan 170 cryptovaluta), is er een geavanceerde interface beschikbaar voor echte daytraders en doet het platform er alles aan om je crypto veilig te houden. Nog geen Bitvavo account? Goed nieuws! Momenteel ontvang je een gratis cadeau van Bitvavo: de eerste 1000 euro handel je zonder handelskosten. Via de link hieronder profiteer je direct van deze actie.

Hoe goed is Bitvavo? Is Bitvavo een betrouwbare crypto exchange? Het zijn zomaar twee vragen die we bij Cryptodomein geregeld voorbij zien komen. Om deze reden hebben we besloten een uitgebreide Bitvavo review te schrijven.

In deze review delen we onze Bitvavo ervaringen en vertellen we alle belangrijke dingen die jij moet weten over deze broker. Zo vertellen we over de belangrijkste voor-en nadelen, geven we je achtergrond informatie over het bedrijf en kijken we naar de veiligheid op het platform. Kortom, als jij overweegt te gaan beleggen bij Bitvavo dan zit je hier goed!


Waarom kiezen voor Bitvavo?

Allereerst beginnen we met de voor- en nadelen van de broker. Hiermee zie jij in slechts één oogopslag of deze broker ook wat voor jou is (of juist niet).

 • Voordelen

 • Bedrijfsinformatie

Voordelen Bitvavo

 • Goedkoopste exchange van Nederland (maximaal 0.25% per transactie)
 • Tijdelijk tot € 1000 gratis handelen
 • Beschikt over een simpele interface maar ook over een geavanceerde interface die geschikt is voor daytraders en ervaren handelaren
 • Geld storten is gratis en doe je gemakkelijk via iDEAL, Bancontact of creditcard
 • Staking rewards tot wel 7.5%
 • Alle crypto wallets zijn verzekerd
 • Account garantie zorgt ervoor dat je account verzekerd is tegen hackers (tot 100.000 euro)

Bitvavo vergelijken met andere brokers

Wanneer jij gaat handelen in crypto is het kiezen van een juiste broker of exchange essentieel. Het vergelijken van deze crypto brokers is dan ook van essentieel belang.

In onderstaande tabel vind je een overzicht van de meest bekende en grootste crypto exchanges van Nederland. Met deze tabel kun je snel en makkelijk crypto brokers vergelijken op bijvoorbeeld kosten, aanbod en meer. 

Broker

Kosten

Aanbod

Binance

0.25%

200+

BitcoinMeester

1%

200+

Bitvavo

0.25%

175+

Coinmerce

0,4 - 2.5%

198+

Litebit

2%

50+


Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange met inmiddels meer dan 1 miljoen actieve gebruikers op het platform. Hiermee is Bitvavo gelijk de grootste exchange van Nederland.

Dit is best opvallend aangezien Bitvavo pas sinds 2018 gelanceerd werd. In 2018 kwam deze crypto exchange op de markt met het doel om de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen.

Vanaf het begin van de oprichting van Bitvavo valt het bedrijf eigenlijk al terug op drie belangrijke waarden: transparantie, toegankelijkheid en vooruitziend. Mede dankzij deze waarden is het de exchange gelukt om binnen 4 jaar marktleider te worden op het gebied van crypto exchanges in Nederland.

Vandaag de dag kun je bij Bitvavo terecht voor meer dan 175 verschillende cryptovaluta, handelen er meer dan 1 miljoen gebruikers op het platform en is er een handelsvolume van maar liefst meer dan 10 miljard euro per 30 dagen.

Naast bovenstaande timmert Bitvavo ook aan de weg in het buitenland. Zo is de crypto broker sinds een aantal maanden ook in landen als Duitsland, Spanje en Italië actief.


Is Bitvavo Betrouwbaar?

Als jij van plan bent geld te gaan investeren in cryptocurrency dan wil je natuurlijk weten of een exchange of crypto broker veilig en betrouwbaar is. Wat ons betreft, is dit dan ook een van de belangrijkste vragen die wij moeten beantwoorden in deze Bitvavo review.

Maar hoe betrouwbaar is Bitvavo dan? Wat ons betreft is het antwoord op deze vraag: zeer betrouwbaar.

Bitvavo is een betrouwbare broker omdat:

 • Bitvavo staat geregistreerd bij de Nederlandsche bank
  Bitvavo is een exchange uit Nederland en alleen beschikbaar voor Europese klanten. Door deze registratie dient de exchange te voldoen aan verschillende strenge eisen zoals het KYC-beleid (know your customer), de AML-richtlijnen en de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme)
 • Bitvavo maakt gebruik van Cold Wallet
  De exchange bitvavo maakt gebruik van cold wallets. Dit houdt in dat alle tegoeden en digitale valuta offline bewaard worden hierdoor kunnen deze minder snel gehackt worden en dus niet makkelijk verplaatst worden.
 • Back-ups staan veilig opgeslagen in kluizen
  Alle back-ups van de klanten die Bitvavo heeft worden bewaard in zeer goed beveiligde kluizen. Deze kluizen worden 24/7 gemonitord en voldoen aan de eisen van de hoogste veiligheidscategorie in Nederland (veiligheidscategorie 4+).
 • Multi-signature
  Wanneer er extreem grote trades of transacties plaats vinden worden deze te allen tijde geverifieerd door een selecte groep van directieleden. Bij dit soort transacties is er altijd goedkeuring nodig van meerdere personen.
 • Geld wordt bewaard op aparte stichting
  Bitvavo bewaard al het geld dat gestort wordt via de exchange binnen een aparte stichting (stichting Bitvavo payments). Het voordeel hiervan? Mocht Bitvavo ooit failliet gaan, dan zullen alle tegoeden gewoon beschikbaar blijven.
 • Bitvavo gebruikt veilige datacenters
  Alle datacenters die Bitvavo gebruikt beschikken over de hoogst mogelijke veiligheids- en compliance niveau.
 • Verschillende manieren om je account te beveiligen
  Naast bovenstaande kun je bij Bitvavo je account op meerdere manieren beveiligen. Denk hierbij aan een Tweefactorauthenticatie (2FA), antiphishingbescherming en apparaat en IP-beheer.

Bitvavo kosten

Wanneer jij overweegt te gaan handelen bij een bepaalde crypto broker dan is het wat ons betreft een van de belangrijkste factoren: de kosten.

Hoe zijn de kosten bij Bitvavo? Is Bitvavo duur? Het zijn zomaar twee vragen die we geregeld in de inbox krijgen. In onderstaande sectie geven we antwoord op deze vraag en vergelijken we de kosten van Bitvavo met andere exchanges en brokers in Nederland.

Handelskosten

Een van de kernwaarden van Bitvavo is transparantie. Dit betekent dat ze transparant zijn over alle kosten die je als cryptohandelaar betaalt op het platform.

Bitvavo hanteert maximale handelskosten van 0.25%. Dit is zeer laag en eigenlijk is er geen enkele broker in Nederland die hierbij in de buurt komt.

De handelskosten zijn de kosten die je maakt wanneer je crypto koopt of verkoopt. In de tabel hieronder zie je een overzicht van de kosten die je per trade maakt:

Volume (30D)

Maker Fee

Taker Fee

€ 0+

0.25%

0.15%

€ 100.000+

0.20%

0.10%

€ 250.000+

0.16%

0.08%

€ 500.000+

0.12%

0.06%

€ 1.000.000+

0.10%

0.05%

€ 2.500.000+

0.08%

0.04%

€ 5.000.000+

0.06%

0.04%

€ 10.000.000+

0.05%

0.04%

€ 25.000.000+

0.04%

0.03%

Zoals je kunt zien zit er een verschil tussen de taker fee en de maker fee. Hieronder leggen we kort de verschillen hiertussen uit.

De maker fee zijn de transactiekosten die betaalt worden door degene die een limiet order maakt. Bij het plaatsen van zo'n order bied je cryptocurrency aan voor een lagere prijs dan de huidige marktprijs, of een verkooporder boven deze prijs. De maker fee is altijd lager dan de taker fee omdat deze ervoor zorgt dat er liquiditeit wordt toegevoegd.

De taker fee zijn de transactiekosten die gebruikers betalen zodra ze een limiet order wegnemen. Deze is altijd hoger dan de maker fee omdat de gebruiker het platform gebruikt waardoor er kosten ontstaan.

Kosten voor het storen van Geld bij Bitvavo

Naast de handelskosten betaal je in sommige gevallen ook voor het storten van geld bij een bitcoin broker. In het overzicht hieronder vind je de verschillende kosten per betaalmethoden.

Bitvavo stortingskosten

Hierboven een screenshot van de kosten voor het storten van geld (bron: https://bitvavo.com/nl/fees/)

Kosten Bitvavo in vergelijking met andere exchanges

Om antwoord te geven op de vraag: "Is Bitvavo duur?" is het natuurlijk van belang dat we deze crypto exchange vergelijken met andere crypto brokers en crypto exchanges in Nederland.

Om deze reden hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de kosten van alle bekende en veel gebruikte crypto brokers van Nederland op een rijtje hebben gezet. In onderstaande tabel zie je hoe de kosten van Bitvavo zich verhouden tot andere brokers en exchanges in Nederland.

Broker

Kosten

Aanbod

Binance

0.25%

200+

BitcoinMeester

1%

200+

Bitvavo

0.25%

175+

Coinmerce

0,4 - 2.5%

198+

Litebit

2%

50+

Zoals je kunt zien hanteert Bitvavo maximaal 0.25% handelskosten waardoor ze veruit de goedkoopste exchange van Nederland zijn.

De verschillen hierboven lijken misschien te verwaarlozen, maar deze kosten maken echt een groot verschil. Je moet je voorstellen dat je misschien wel een aantal jaar gaat handelen bij een crypto exchange, elke keer een paar proces te veel betalen zal over de jaren flink oplopen.


Bitvavo aanbod

Bij het vergelijken van crypto exchanges is het natuurlijk van belang dat je kijkt naar het aanbod aan cryptovaluta. Uiteindelijk is het aanbod een belangrijke factor om te beslissen welke crypto broker het beste is.Bitvavo begon in 2018 met een relatief klein aanbod: namelijk 26 verschillende cryptovaluta. De reden hiervan was echter helder: Bitvavo was zeer kritisch met de cryptovaluta die zij op het platform lieten komen. Alleen de projecten met echte potentie werden gelist.

De afgelopen tijd zien we echter dat er steeds vaker nieuwe coins aan Bitvavo worden toegevoegd. Momenteel zijn er meer dan 180 verschillende cryptomunten te koop op Bitvavo.

Door op onderstaande knop te klikken zie je direct wat momenteel de meest populaire cryptovaluta zijn bij Bitvavo.

Populaire coins op Bitvavo

Hieronder een overzicht van de meest populaire coins op Bitvavo:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Cardano (ADA)
 • Marlin Protocol (POND)
 • Voyager Token (VGX)
 • Numeraire (NMR)
 • Ripple (XRP)
 • Solana (SOL)
 • Quant (QNT)
 • DFI Money
 • Fantom (FTM)
 • Polgyon (Matic)
 • Komodo (KMD)
 • Request Network (REQ)
 • VeChain (VET)
 • Shiba Inu (SHIB)
 • Avalance (AVAX)
 • Tellor (TRB)

Bitvavo wallet

Wanneer jij cryptovaluta koopt, is het natuurlijk van belang dat je deze op een veilige plek kunt bewaren. Dit kan op een externe wallet, maar je kunt er bij Bitvavo ook voor kiezen om deze te bewaren in de Bitvavo wallets. Heeft Bitvavo een goede wallet? In onderstaande sectie van deze Bitvavo review bespreken we kort de voor- en nadelen van de Bitvavo wallet. Is deze beter dan bijvoorbeeld een Hardware wallet?

Voor elke cryptovaluta die beschikbaar is op het platform heeft de broker een eigen wallet. Zodra jij een bepaalde crypto valuta koopt zoals bij Bitcoin, Ethereum of Ripple word deze automatisch doorgestuurd naar een uniek ontvangstadres.

In onderstaande screenshot zie je hoe dit er bijvoorbeeld voor een Bitcoin wallet uitziet. Het wallet adres is doorgestreept vanwege privacy redenen.

Bitvavo wallet

Het fijne van dit proces is dat het volledig geautomatiseerd is. Je hoeft je niet druk te maken over handmatige acties en dit gebeurt helemaal automatisch.

Wanneer je ervoor kiest om je crypto valuta in de Bitvavo wallet te bewaren betekent dit overigens wel dat je cryptomunten online beschikbaar zijn via jouw account. Zorg er daarom voor dat je account goed beveiligt, is met de 2FA-authenticator.

Heb je gigantische hoeveelheden aan crypto? Dan is het vaak verstandiger om te kiezen voor een externe crypto wallet. Op deze manier ben je niet afhankelijk van het Bitvavo platform en heb je alles in eigen beheer.


Geld verdienen met Bitvavo Staking

Sinds een aantal jaar (2021) is het bij Bitvavo mogelijk om geld te verdienen over de cryptovaluta die je in je portfolio hebt. Dit noemen we: staking. Je kunt dit een beetje vergelijken met rente.

Staking bij Bitvavo houdt eigenlijk in dat je coins worden ingezet om transacties op de blockchain te bevestigen. Door staking te activeren help je eigenlijk met het ontwikkelen van de blockchain.

Als beloning hiervoor ontvang je staking vergoedingen. Deze vergoedingen variëren tussen de 1 en soms wel 12%. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende percentages die je uitgekeerd kunt krijgen bij Bitvavo staking.

Staking Bitvavo

Verificaties en limieten bij Bitvavo

Sinds een aantal jaar staan verschillende crypto exchanges onder toezicht, ook Bitvavo staat onder toezicht.

Dit betekent dat crypto exchanges- en brokers zich moeten houden aan bepaalde Nederlandse wet- en regelgevingen. Een belangrijke regel hierbij is dat de crypto exchange verificaties moet uitvoeren.

Bitvavo is sinds 2020 officieel geregistreerd bij de Nederlandsche bank en dat betekent dat zijn volgens de overheid gezien worden als financiële instelling.

Dit betekent dat Bitvavo elke klant of gebruiker moet verifiëren voordat hij of zij actief op het platform mag handelen. Dit wordt ook wel het Know Your Customer (KYC) beleid genoemd.

Concreet houdt KYC in dat een crypto exchange van elke gebruiker exact moet weten wie hij of zij is. Dit geldt voor elke (legale) crypto exchange of broker in Nederland.

Om te kunnen handelen bij Bitvavo dien je je identiteit te verifiëren. Aan de ene kant doe je dit door je paspoort of identiteitsbewijs op te sturen. Daarnaast dien je ook je rekening nummer te verifiëren door een iDEAL of Bancontact betaling uit te voeren.


Geavanceerde interface

Bitvavo is een exchange die ontzettend populair is onder zowel beginnende cryptohandelaren als die hard traders. Dit komt doordat Bitvavo naast een simpele interface ook beschikt over een geavanceerde exchange waar je terecht kunt voor het daytraden in crypto.

Bitvavo geavanceerde interface

Via de geavanceerde interface kun je koersbewegingen zien en daytraden

Bitvavo is hiermee uniek in zijn soort er zijn namelijk weinig crypto brokers die naast de standaard interface een uitgebreide exchange bieden zoals Bitvavo.

Via de geavanceerde interface van Bitvavo kun je naast marketorders ook limietorders plaatsen. Ook kun je sinds een aantal maanden stop losses plaatsen.

Als jij de ambitie hebt om te gaan daytraden dan is Bitvavo dus zeker een goede optie aangezien je hier prima mee kunt handelen.


Bitvavo App

We leven in een wereld waarin mobiele telefoons niet meer weg te denken zijn. Uiteraard heeft Bitvavo ook een mobiele app waar je op kunt handelen. In deze onafhankelijke bitvavo review moeten we die natuurlijk ook even behandelen.

De mobiele app van Bitvavo is sinds 2020 te downloaden op zowel Android als iOS apparaten. De Bitvavo app staat volledig in het teken van gebruiksgemak.

Met de app van Bitvavo koop je op een simpele en eenvoudige manier cryptocurrency's en kun je realtime je portfolio bijhouden.

Ook is het via de Bitvavo app mogelijk om geld te storten op het Bitvavo platform. Eigenlijk heb je alle functionaliteiten die je op de webversie ook hebt op je Bitvavo account maar dan op mobiel.

Kortom, wij vinden de Bitvavo app ontzettend fijn en maken er dan ook dagelijks gebruik van. Ook bij gerenommeerde platform Top-X zijn ze verkozen tot beste crypto app!


Hoe werkt Bitvavo?

In deze sectie van onze Bitvavo review zullen we iets meer de praktijk in gaan. In onderstaande sectie leggen we je aan de hand van eenvoudige stappenplannen precies uit hoe Bitvavo werkt.

Account aanmaken bij Bitvavo

Heb jij nog geen account bij Bitvavo? Goed nieuws! Als je via deze link een account aanmaakt bij Bitvavo betaal je over de eerste 1000 euro crypto die je handelt geen handelskosten. Onderstaand een kort stappenplan hoe je een account aanmaakt bij Bitvavo:

Account aanmaken bij Bitvavo:

 • 1. Klik op deze link om direct naar de aanmeldpagina van Bitvavo te gaan (en je 1000 euro cadeau te claimen)
 • 2. Vul je persoonlijke gegevens in en bedenk een sterk wachtwoord
 • 3. Klik op de knop "registreren" en "bevestig e-mailadres"
 • 4. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarin je je e-mail adres kunt verifiëren
 • 5. Gefeliciteerd je hebt nu een account bij Bitvavo, om te kunnen handelen dien je je account te verifiëren. Door de stappen te volgen in Bitvavo heb je dit binnen enkele minuten gedaan.

Crypto kopen bij Bitvavo

Zodra jij een account hebt bij Bitvavo en helemaal geverifieerd bent is het tijd om crypto te gaan kopen. Hiervoor dien je uiteraard eerst geld te storten op je account.

Dit kun je doen met verschillende betaalmethoden (iDEAL, Bancontact, MyBank, EPS, Sofort en Giropay). Afhankelijk van de betaalmethoden die je kiest staat het geld vaak binnen een 60 minuten op je Bitvavo account.

Crypto kopen bij Bitvavo stappenplan

 • 1. Log in met je persoonlijke Bitvavo account
 • 2. Stort tegoed op je account via een betaalmethode naar wens
 • 3. Navigeer vervolgens naar de cryptovaluta die je wilt aanschaffen
 • 4. Vul het bedrag in dat je wilt besteden en klik op de knop "kopen"
 • 5. Gefeliciteerd, de crypto valuta die je gekocht hebt staat nu in je Bitvavo wallet

Crypto verkopen bij Bitvavo stappenplan

 • 1. Log in met je persoonlijke Bitvavo account
 • 2. Klik in je portfolio op de cryptomunt die je van plan bent te gaan verkopen
 • 3. Klik vervolgens op de knop "BTC" (voorbeeld) verkopen
 • 4. Vul het bedrag in dat je wilt besteden en klik op de knop "kopen"
 • 5. Vervolgens kun je het bedrag in cryptovaluta intoetsen dat je wilt verkopen.

Bitvavo Klantenservice

In deze Bitvavo review gaan we natuurlijk ook in op de klantenservice van de Bitvavo exchange. Is Bitvavo betrouwbaar op het gebied van de klantenservice of juist niet?

De klantenservice van een crypto exchange is wat ons betreft een belangrijk onderdeel van een goede crypto broker. Met de juiste klantenservice neem je namelijk veel zorgen en vragen weg bij gebruikers. Maar hoe goed is de klantenservice van Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange en dit zorgt ervoor dat de klantenservice ook volledig Nederlands is. Een groot voordeel voor iedereen die de Engelse taal niet goed beheert.

De klantenservice van Bitvavo is te bereiken middels de volgende twee manieren: Chat en E-mail.

In het blok hieronder is te zien wanneer de klantenservice precies geopend is. Nadeel van de klantenservice is wel dat deze niet telefonisch te bereiken is.

Klantenservice Bitvavo:

 • Hoe te bereiken: Livechat/ E-mail
 • Openingstijden: Werkdagen 10:00-17:00 / Weekend gesloten
 • E-mail: Support@Bitvavo.com

Bitvavo accountgarantie

Zoals je misschien wel hebt kunnen merken in deze Bitvavo review doet deze crypto exchange er na genoeg alles aan om het platform te ontwikkelen en veiliger te maken.

Onlangs lanceerde Bitvavo de zogenaamde "Bitvavo Accountsgarantie". Bitvavo is in Nederland op het moment van schrijven de enige exchange die dit aanbiedt en daarmee een nieuw punt waarop zij uniek zijn.

De account garantie van Bitvavo houdt concreet in dat tegoeden op accounts tot 100.000 euro als het ware verzekerd zijn.

Wanneer iemand zonder jouw toestemming op wat voor manier dan ook in jouw Bitvavo account is gekomen en vervolgens cryptovaluta buit maakt, is dit dus tot een bedrag van 100.00 euro verzekerd.

Deze functie is redelijk nieuw en daarom vinden we het belangrijk dat we dit behandelen in onze Bitvavo review.


Bitvavo Promotie

Binnen de markt van crypto exchanges en brokers in Nederland is er natuurlijk veel te doen om het verkrijgen van nieuwe gebruikers. Crypto exchanges en brokers vechten met elkaar om nieuwe gebruikers. Dit zorgt ervoor dat er vaak verschillende acties en promoties vanuit brokers zijn om nieuwe gebruikers binnen te halen.

Bij Bitvavo krijgt elke nieuwe gebruiker momenteel een cadeautje: over de eerste 1000 euro crypto worden geen handelskosten betaald. Dit geldt voor de eerste 7 dagen na het aanmaken van het account.

We merken dat veel gebruikers deze bonus verkeerd intrepeteren en denken dat zij 1000 euro aan crypto ontvangen. Dat is natuurlijk niet het geval. Wel betaal je dus over de eerste 1000 euro geen handelskosten.

Dit kan flink oplopen helemaal als je van plan bent flink te investeren in crypto na het aanmaken van je account. Kortom, een leuke bonus van Bitvavo b.v. die andere crypto aanbieders niet hebben. Deze 1000 euro geldt dus alleen over crypto transacties.


Onze Bitvavo ervaring

Met CryptoDomein.nl schrijven wij al flink wat tijd over cryptovaluta. Zelf handelen we ook al sinds 2017 in cryptovaluta en je kunt dus wel zeggen dat we al een tijdje mee gaan in dit wereldje.

Hierdoor hebben we verschillende crypto brokers in Nederland gebruikt. Momenteel is Bitvavo de enigste Nederlandse crypto exchange die wij actief gebruiken. Naar onze mening is de Bitvavo exchange op het moment in Nederland veruit de beste keuze.

Zo vinden we het fijn dat de de crypto aanbieder ontzettend transparant is over de kosten, is het aanbod aan verschillende cryptocurrencies goed en is er simpelweg geen een andere crypto broker of crypto exchange met zulke lage kosten als Bitvavo.

Verder heeft Bitvavo een goede klantenservice en doen zij enorm hun best om het platform veilig te houden.

Wat ons betreft is Bitvavo zeker de beste crypto exchange van Nederland op het moment en wij zijn dan ook zeer benieuwd hoe Bitvavo de komende jaren gaat groeien.

Zo zal Bitvavo de komende jaren naar steeds meer landen gaan uitbreiden en wij zijn zeer benieuwd hoe snel dit zal gaan. Het zal ons niets verbazen als Bitvavo ook in Europa een grote partij gaat worden.


Bitvavo ervaringen

Naat onze eigen Bitvavo ervaringen hebben we ook het internet afgezocht naar ervaringen van andere gebruikers. Dat wij een positieve ervaring hebben met Bitvavo betekent natuurlijk niet dat dit voor andere ook het geval is.

Om deze reden hebben we Bitvavo reviews en ervaringen van Trustpilot bekeken. Bitvavo wordt hier zeer goed beoordeelt.

Bitvavo trustpilot

Met meer dan 13.000 reviews scoren zijn namelijk 4.2/5 sterren. Dit is ontzettend hoog en wat ons betreft een duidelijk signaal dat Bitvavo een goede crypto exchange is.

Wanneer we door al deze reviews scrollen valt ons een ding in het bijzonder op: iedereen is lovend over gebruiksgemak. Van beginnende crypto handelaren tot ervaren day traders: iedereen is ontzettend positief over de Bitvavo exchange.


Conclusie

Als je tot hier alles hebt gelezen: respect! Het schrijven van deze Bitvavo review heeft ons flink wat tijd gekost en we hebben geprobeerd je zo'n goed mogelijk beeld te geven van de Bitvavo exchange.

Zoals je misschien wel hebt gemerkt zijn we zeer positief in deze Bitvavo review. Dit is niet voor niets. Wat ons betreft, is Bitvavo op het moment namelijk veruit de beste crypto exchange van Nederland.

Zo is er geen enkele crypto exchange die zulke lage handelskosten heeft. Eigenlijk ben je een dief van je eigen portemonnee als je bij een crypto exchange gaat handelen die hogere handelskosten hanteert.

Daarnaast is Bitvavo super makkelijk in gebruik, doen zij er alles aan om het platform veilig te houden, is Bitvavo betrouwbaar door de meer dan 13.000 positieve Bitvavo ervaringen, worden de cryptovaluta opgeslagen op cold wallets en kun je hier ook terecht als ervaren daytrader.

Verder zijn er verschillende mogelijkheden om je account goed te beveiligen. Denk hierbij aan twee factor authenticatie, IP checks en meer.

Daarnaast is het nog eens zo dat je - als je nog geen account hebt - momenteel over de eerste 1000 euro crypto die je koopt geen handelskosten betaalt. Dit maakt het nog interessant om te kiezen voor Bitvavo.

Kortom, een positieve Bitvavo review. Als jij op zoek bent naar een goedkope en goede crypto exchange in Nederland. dan is Bitvavo momenteel je beste keuze.

Vergelijkbaar met Bitvavo review:


Veelgestelde vragen

Is Bitvavo duur?
Bij Bitvavo betaal je maximaal 0.25% aan handelskosten. Hiermee is het veruit de goedkoopste broker van Nederland. Gemiddeld liggen de handelskosten van crypto exchanges en brokers namelijk rond de 0.5% tot 1%. 

Is Bitvavo de beste crypto exchange van Nederland?
Bitvavo is zeker een van de betere crypto exchanges in Nederland. Dit komt omdat ze ontzettend lage handelskosten hebben, een goed aanbod aan verschillende cryptomunten hebben en ontzettend veel tijd en geld stoppen in de veiligheid van het platform. In onze Bitvavo review lees je alles wat je moet weten over deze crypto broker.

Ook interessant

hoe kun je je account bij coinmerce beveiligen

Hoe kun je je account bij Coinmerce beveiligen?

hoe koop je crypto via coinmerce

Hoe koop je crypto via Coinmerce?

wat is coinmerce en hoe werkt het

Wat is Coinmerce en hoe werkt het?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>