Binance Coin verwachting

Overweeg jij Binance Coin te kopen, maar twijfel je over de verwachtingen? Goed nieuws! In dit artikel vind je onze Binance Coin verwachtingen voor de aankomende jaren. We hebben hier gekeken naar de voorspellingen van verschillende experts en kijken naar de prijsvoorspelling voor de aankomende jaren (2022, 2025,2030). 


Binance Coin (BNB) verwachting  2022:

Om te bepalen wat de Binance Coin (BNB) koers gaat doen in 2022 hebben we verschillende grote websites geraadpleegd. Op basis hiervan hebben we gekeken naar de gemiddelde prijsvoorspellingen over deze website.

Hieronder is te zien wat de Binance Coin (BNB) prijsvoorspellingen zijn voor 2022 op basis van Digital Coin Price. 

Laagste prijs

Gemiddelde prijs

Hoogste prijs

$328.3

$388

$453


Binance Coin (BNB) overzicht

Naam Cryptocurrency

Binance Coin

Token 

BNB

Market cap

$ 45,686,274,056.0000

Total Supply

163,276,974.6300

Waar Goedkoopste?


Wat is Binance coin (BNB)?

Maak jij gebruik van het exchange platform Binance? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk ook bekend met Binance coin, oftewel BNB. Binance ontstond in 2017 en is uitgegroeid tot de grootste exchange van de wereld. In 2017 werd ook Binance coin geïntroduceerd. 

Binance coin kan voor verschillende dingen gebruikt worden binnen het ecosysteem van Binance. Het belangrijkste waarvoor Binance coin gebruikt kan worden is voor het betalen van de transactiekosten. Gebruikers die Binance coin gebruiken om hun transactiekosten te betalen krijgen korting van Binance. 

Dankzij de populariteit van Binance nemen het aantal transacties op het platform ook toe. Dit betekent dat Binance coin veel gebruikt wordt, dit is ook terug te zien in de koers. 


Wat doet de Binance Coin Koers?

Als jij overweegt te investeren in Binance Coin dan wil je natuurlijk weten wat de huidige BNB koers doet. Via onderstaande tabel kun je op een simpele en overzichtelijke manier zien wat de huidige koers van Binance Coin doet. 

Zoals je kunt zien is de Binance Coin koers voornamelijk in januari 2021 flink omhoog geschoten. Voor dit moment kende BNB coin een paar magere jaren met weinig fluctuaties in de koers. Sinds januari 2021 is dit echter wel anders. Je ziet dat de koers heel volatiel is in veel stijgingen en dalingen laat zien.  


Wat gaat Binance Coin (BNB) de aankomende jaren doen?

Wat gaat de Binance Coin (BNB) koers eigenlijk doen de aankomende jaren? Gaat Binance Coin stijgen? Het zijn vragen die jij jezelf misschien stelt. 

Het voorspellen van de koers van een cryptocurrency is echter een moeilijk iets. We kunnen niet in de toekomst kijken en de koers wordt bepaald aan de hand van tientallen, misschien wel honderden verschillende factoren.

Om toch wat nuttigs te zeggen over de koersvoorspellingen van Binance Coin hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de voorspellingen op basis van Digital Coin Price. Digital Coin Price is een bekend platform binnen de cryptowereld en staat bekend om hun goede voorspellingen. 

Binance Coin (BNB) verwachting 2023

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2023:

 • Minimale prijs: $594
 • Gemiddelde prijs: $626
 • Maximale prijs: $666

*Bron: Digital Coin Price

Binance Coin (BNB) verwachting 2024

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2024:

 • Minimale prijs: $817
 • Gemiddelde prijs: $901
 • Maximale prijs: $956

*Bron: Digital Coin Price

Binance Coin (BNB) verwachting 2025

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2025:

 • Minimale prijs: $1070
 • Gemiddelde prijs: $1168
 • Maximale prijs: $1230

*Bron: Digital Coin Price

Binance Coin (BNB) verwachting 2026

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2026:

 • Minimale prijs: $931
 • Gemiddelde prijs: $997
 • Maximale prijs: $1065

*Bron: Digital Coin Price

Binance Coin (BNB) verwachting 2027

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2027:

 • Minimale prijs: $1324
 • Gemiddelde prijs: $1421
 • Maximale prijs: $1465

*Bron: Digital Coin Price

Binance Coin (BNB) verwachting 2028

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2028:

 • Minimale prijs: $1883
 • Gemiddelde prijs: $1953
 • Maximale prijs: $1989

*Bron: Digital Coin Price

Binance Coin (BNB) verwachting 2029

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2029:

 • Minimale prijs: $2722
 • Gemiddelde prijs: $2796
 • Maximale prijs: $2844

*Bron: Digital Coin Price

Binance Coin (BNB) verwachting 2030

Hieronder een overzicht van de Binance Coin (BNB) koers verwachting voor 2030:

 • Minimale prijs: $3842
 • Gemiddelde prijs: $3900
 • Maximale prijs: $3966

*Bron: Digital Coin Price


Binance Coin (BNB) nieuws 

Om te weten wat de prijs van Binance coin gaat doen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van het allerlaatste BNB nieuws. Wij hebben de timeline van de officiële Twitterfeed op deze pagina gezet zodat je precies kan zien welk nieuws rond Binance coin er deze week naar buiten is gebracht.


Binance coin (BNB) kopen of niet?

Binance coin (BNB) kopen of niet? Is het een verstandige investering op dit moment? Of kun je beter nog even wachten met het kopen van Binance coin?

Het is een vraag die we dagelijks voorbij zien komen op de redactie van Cryptodomein.nl en helaas kunnen we hier geen antwoord op geven. Op Cryptodomein.nl geven we namelijk geen financieel advies.

Of je Binance coin dus moet kopen is een beslissing die wij niet voor je kunnen nemen. Binance Coin is een populaire cryptocurrency en heeft zeker potentie. 

Als jij voor de lange termijn gelooft in het platform Binance dan kan het investeren in Binance Coin dus zeker een slimme optie zijn. 

Overweeg jij te investeren in Binance Coin? Doe dan altijd je eigen onderzoek. Kijk naar het team achter deze coin en vraag jezelf af of je echt gelooft in dit project. 

Heb jij na bovenstaande besloten Binance coin te kopen? Dan kun je dat direct doen via onderstaande grafiek. Als je nog geen klant bent bij Bitvavo profiteer je bovendien van een mooie welkomstbonus. Als je via deze link een account aanmaakt bij Bitvavo betaal je over de eerste 1000 euro crypto die je koopt geen handelskosten. 


Veelgestelde vragen

Wat gaat de Binance Coin doen?

Wat de Binance Coin precies gaat doen is lastig te voorspellen. Het platform Binance groeit hard en het is wereldwijd een van de grootste crypto exchanges. Dit kan de Binance coin koers zeker ten goede komen. 

Waarom investeren in Binance Coin?

Als jij gelooft in het crypto platform Binance dan kan het een slimme beslissing zijn om te investeren in Binance coin. Bovendien profiteer je van verschillende leuke extra's wanneer je Binance coins hebt. 

Ook interessant

crypto

5 cryptocurrencies met groeipotentie in 2023

crypto koers verwachting

Crypto koers verwachting 2022/2025

avalanche avax verwachting

Avalanche Verwachting: Wat gaat de AVAX crypto koers doen? [2022 – 2030]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>