Door: Sam

19/09/2022 17:09

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Er is een project in de crypto wereld waar zeel veel over geschreven en gezegd wordt. Het heet Big Eyes en dat is ook heel toepasselijk als je beseft dat het project te maken heeft met kleine schattige katten met hele grote ogen.

Is Big Eyes de 'next big thing' in crypto? Wij vertellen je alles over dit project en uiteraard ook hoe je Big Eyes Coin kunt kopen (met iDeal).


Waar moet je Big Eyes kopen?

Omdat er in cryptoland nou eenmaal veel scammers actief zijn is het belangrijk om goed na te gaan waar je een coin kunt kopen. Normaal gesproken is een cryptomunt verhandelbaar op internationale crypto beurzen, ook wel exchanges genoemd. Op moment van schrijven is dit echter nog niet het geval. De pre-sale is alleen beschikbaar op de officiële website van Big Eyes Coin.

Op verschillende discords en message boards lezen we verhalen van mensen die wilden instappen maar vanwege de complexiteit van het kopen hun geld zijn kwijtgeraakt. Dit, plus het feit dat het nog niet zeker is of het een legitiem project is zorgt ervoor dat wij je adviseren om nog heel even wachten met instappen. Zodra de pre-sale is afgerond zal de munt op Bitvavo terecht komen en kun je deze nog steeds voor een zeer lage prijs inkopen, mits je er op tijd bij bent natuurlijk. Maak dus nu alvast je account aan en profiteer van de tijdelijke welkomstbonus van €1000 kosteloos crypto's handelen.

Wacht hier echt nier mee want met dit soort meme coins kan de prijs in zeer korte tijd exploderen waardoor je te laat bent om dan nog erin te investeren.

Big Eyes kopen? Je kunt crypto's aanschaffen bij een betrouwbare en veilige crypto broker. Voor elke handelstransactie die je doorvoert betaal je een heel klein beetje commissie. Dit is bij sommige partijen een heel laag percentage, maar bij anderen weer een stuk hoger. 

Voorbeeld:
Als je voor €1.000,- Big Eyes crypto coins koopt via Bitvavo, betaal je daar 2 en een halve euro commissie over. In werkelijkheid krijg je dus voor €997,50 aan Big Eyes.

Als je voor hetzelfde bedrag investeert bij Bitcoin Meester, houd je nog maar 990 euro over, en bij Litebit zelfs nog maar 980.

In de tabel hieronder zie je de 4 beste crypto brokers van Nederland. Bij ieder van deze bedrijven kun je met iDeal kopen.

Waarde halve BTC

Broker / Exchange

Maximale transactie
kosten in %

Maximale transactie
kosten in €

€ 20.000 (voorbeeld)

Bitvavo

0,25%

€ 50

€ 20.000 (voorbeeld)

Coinmerce

0,9%

€ 180

€ 20.000 (voorbeeld)

Bitcoin Meester

1%

€ 200

€ 20.000 (voorbeeld)

Litebit

2%

€ 400

Wat is de huidige Big Eyes koers?

Er is op dit moment nog geen Big Eyes koers omdat deze nog niet op openbare beurzen wordt aangeboden. De koers wordt namelijk bepaalt aan de hand van de prijs op internationale exchanges. Op dit moment wordt de prijs bepaald door de organisatie achter dit crypto project. Je kunt de coins kopen in een pre sale. 

Op dit moment geldt; 1 USD = 5833.33 Big Eyes coins.


Hoe kun je Big Eyes kopen met iDeal?

Zoals we al eerder op deze pagina hebben verteld is het op dit moment nog niet mogelijk om buiten de website bigeyes.space te investeren in deze munt. Wij raden het ook aan om dit nog niet te doen omdat de kans dat het een scam betreft best groot is (op basis van onderzoek van Youtuber CryptoHopper). 

Wacht daarom gerust nog even af want zodra de Pre sale is afgelopen kun je de coin zonder ingewikkelde stappen direct kopen bij Bitvavo, zoals bij de meeste ERC20 tokens het geval is. Maak nu een account aan en zodra de munt wordt aangeboden kun je deze gemakkelijk aankopen.

Waarom Big Eyes Coin:

  • Je bent nog vroeg! Je kunt nu nog inhaken voordat iedereen deze coin kent. Het zou best wel eens een 'pump and dump' kunnen zijn dus wij adviseren je om snel winst te pakken en je investering in ieder geval eruit te halen.
  • Meme coins hebben niet altijd echt nuttige toepassingen maar kunnen wel zeer snel in waarde stijgen. Er zijn tientallen mensen in Nederland rijk geworden door Dogecoin of Shiba inu te kopen.
  • Hoewel de prijs van een cryptovaluta niets zegt over hoeveel deze kan stijgen, hebben coins met een lage waarde wel een psychologisch voordeel. Mensen denken vaak in simpele gedachten als "wanneer deze munt 1 euro waard wordt dan ben ik rijk" en stappen daarom in wat vervolgens ook weer een prijsstijging met zich meebrengt.
  • Het project lijkt bijna een exacte kopie van Tamadoge. Of dit een voordeel of nadeel is, is lastig te zeggen maar hopelijk wordt het net zo succesvol want de Tamadoge verwachtingen zijn zeer hoog.
>