• Home
 • /
 • Babydoge kopen met iDeal

Babydoge, Dogecoin, Shiba Inu en Tamadoge. Stuk voor stuk zijn het coins die in de ogen van velen niks toevoegen aan de crypto markt. Toch hebben deze zogeheten 'memecoins' de laatste jaren bewezen het heel goed te kunnen doen. Baby Doge is een memecoin die nog niet iedereen kent maar zeer veel potentie heeft. In dit artikel leggen we je uit waar je deze kunt kopen.


Waar kun je Baby Doge kopen?

Als je vaker de artikelen op Cryptodomein.nl leest, dan weet je dat we voorstander zijn van betrouwbare Nederlandse crypto exchanges. Wij zitten zelf bij Bitvavo omdat deze het goedkoopst is en zowel voor beginners als (day)traders geschikt is. Het probleem met Baby Doge is dat deze niet beschikbaar is op Nederlandse platformen. Sterker nog, er is geen enkele grote of bekende exchange waar je BabyDoge kunt aanschaffen, zelfs niet op Binance.


Laten we kijken op welke exchanges BabyDoge kopen wel mogelijk is en welke daarvan je het best kunt uitkiezen.

 • LBank
 • Gate.io
 • Coinex
 • Huobi
 • + nog een aantal super schimmige aanbieders

Wij geven eerlijk toe dat we geen ervaring hebben nog met LBank en Huobi. LBank heeft echter geen al te beste naam en Gate.io heeft meer dan eens beveiligingsproblemen gehad. Blijft over Huobi en Coinex.

Met Coinex hebben we wel goede ervaringen. Wij hebben hier ruim 2,5 jaar geleden een account aangemaakt en alles werkt goed en overzichtelijk. Om in te loggen dien je zowel een beveiligingcode op je e-mail als op je telefoon (via SMS) te ontvangen dus de veiligheid wordt er ook serieus genomen. Bonus: Je hebt geen KYC procedure dus je kunt volledig anoniem handelen. 

Maak hier een account aan om Baby Doge Coin te kopen via Coinex! Hieronder gaan we verder met dit artikel en leggen we stap voorstap uit hoe je Baby Doge kunt aanschaffen via Coinex. 


Wat is de prijs van één Baby Doge Coin?

Bekijk de huidige koers van Baby Doge Coin hieronder. Deze prijs wordt iedere minuut automatisch bijgewerkt.

baby doge kopen

Hoe moet je BabyDoge kopen?

We hebben al uitgelegd dat Coinex de beste plek is momenteel om BabyDoge aan te schaffen. Omdat de kans groot is dat je nieuw bent bij deze exchange leggen we het proces stap voor stap uit. Houd er rekening mee dat dit proces ongeveer 5 minuten in beslag neemt en je dit het best op een vaste computer of laptop kunt doen.

1. Registreren bij Coinex

De eerste stap is het maken van een account. Ga naar Coinex.com en vul jouw e-mailadres en een wachtwoord in. Je zal het vast wel weten maar kies een moeilijk te raden wachtwoord en bewaar deze goed. Deel deze met niemand anders!

2. Geld of Crypto overzetten

Voordat je Baby Doge kunt aanschaffen heb je natuurlijk wel geld nodig op je account. Dit kan op twee manieren. Het is mogelijk om geld te storten via je bankrekening (ga hiervoor in het menu naar Fiat, klik op een van de opties die SEPA aanbied en volg de instructies). 

Een andere optie is om crypto te versturen vanaf je huidige broker naar je Coinex account. Hiervoor kopieer je het wallet adres van de coin die je wil ontvangen in Coinex en deze voer je dan in bij je huidige broker. (zie afbeelding hieronder).

Ga in het hoofdmenu naar:
-> Assets
-> Spot
-> Zoek de cryptocurrency op die je wil ontvangen en klik op "Deposit"
-> Kopieer je wallet adres
-> Ga naar je huidige broker en verstuur je currency naar het juiste wallet adres

uitleg deposit

Een voorbeeld van als je Cardano (ADA) zou willen ontvangen op je Coinex account.

3. Zoek naar BabyDoge

Heb je geld gestort in de vorige stap en heb je nu dus USD (Amerikaanse dollars) op je account? Dan klik je in het menu op markets. Hier zoek je naar jouw coin en je kunt hem direct aanschaffen.

Heb je crypto's verstuurd naar je Coinex account an wil je deze 'traden' voor BabyDoge? Ga dan in het menu naar 'Exchange' en zoek de juiste cryptomunt op. BabyDoge is alleen te verhandelen vanuit USDT dus zorg dat je jouw crypto eerst omzet in deze cryptocurrency als dat nog niet het geval is. Kom je er echt niet uit? Wij helpen je graag. Ga naar onze contactpagina en stuur een mailtje dat je hulp nodig hebt bij het kopen van Baby Doge en wij helpen je graag.

exchange voorbeeld

Waar kan ik het beste Baby Doge kopen?

Zoals gezegd is Coinex echt jouw beste optie op dit moment. vind je het toch te ingewikkeld? Dan dien je te wachten tot deze beschikbaar is op een NL platform. Dit kan op korte termijn gebeuren dus wees er op tijd bij om je kans om in te stappen voor een goede prijs niet te missen.

Top 5 plekken om deze coin te kopen

 1. Bitvavo (1000 € gratis handelsbonus)
 2. Coinmerce
 3. Bitcoin Meester
 4. Litebit
 5. Blox

Community

Er zijn verschillende communities om met mede-investeerders te praten over het Baby Doge project. Wij zijn groot van van het platform Reddit. Hier vind je verschillende actieve reddit communities:

Baby Doge Coin kopen met IDeal

Op dit moment is het niet mogelijk om Baby Doge Coin met iDeal te kopen. Zodra deze op exchanges zoals Bitvavo of Litebit beschikbaar is kan dit wel. Wij houden je op de hoogte!


Veelgestelde vragen

Kun je Baby Doge Coin staken?

Ja dat kan, echter geeft het geen heel goed rendement. Houdt rekening met 1% rendement per jaar.


Kun je BabyDoge kopen in Nederland?

Ja dat kan zeker! Volg het stappenplan op deze pagina om deze cryptovaluta aan te schaffen in Nederland.

Ook interessant

Wat is het verschil tussen cryptocurrency coins en tokens?

Wat is een Central Bank Digital Currency (CBDC)?

Wat is een ICO? Een duidelijke uitleg!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>